Informació general

Adrià García, alumne de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, tercer en el Concurs de Cocteleria Trofeu Ciutat de Lleida

Per Redacció

Adrià García va aconseguir la tercera posició del concurs

El passat 8 de maig, es va celebrar la 21a edició del Concurs de Cocteleria Trofeu Ciutat de Lleida, celebrat a l'escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida i on hi van participar deu estudiants d'hoteleria. Adrià García , alumne de l'escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, va aconseguir la tercera posició del concurs, que va comptar amb la participació de deu escoles de Catalunya, València i Aragó, amb un representant per a cadascuna d'elles. Els deu participants van elaborar un còctel clàssic, adjudicat prèviament per sorteig, i posteriorment, van tenir que elaborar-ne un altre inèdit amb la ginebra Port of Dragons, marca selecta que es produeix a Cervera, com un dels ingredients principals. El guanyador d'aquesta edició va ser Javier Escarabajal, de l'escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona, i el segon premi, va ser per Gerard Cano, de l’escola d’Hoteleria i  Turisme Cett de Barcelona.

El director de l'escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils –Jordi Jardí– va afirmar a Revista Cambrils Diari Digital, que estava orgullós del resultat del concurs, i va felicitar i encoratjar a professors i alumnes a seguir treballant en aquesta línia. "De vegades la nostra tasca docent diària amb l'esforç i interès de l'alumnat dóna resultats com aquest", va manifestar. El Concurs de Cocteleria Trofeu Ciutat de Lleida té l'objectiu de promoure l’esperit participatiu i l’intercanvi d’experiències entre l’alumnat dels diferents centres, així com potenciar la creativitat i la presentació de propostes originals i úniques.

L'alumne de l'escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils durant l'elaboració del còctel

Comenta aquest article