Cultura

Rècord d'assistència als concerts i espectacles de l'agenda cultural de A Cambrils, Petits Luxes

Per Redacció

Actuació del duet Saün al Siddharta

Rècord d’assistència a l’agenda de A Cambrils, Petits Luxes, que no para de créixer amb nombre de visitants. Aquesta setmana han passat pels diferents actes més de 800 espectadors. Dimecres 8 de maig a la nit obria la setmana, el pintoresc i singular cantautor català d’origen americà Paul Fuster que va omplir el Mara’s en una vetllada entre setmana. L'endemà dijous, els alumnes del taller de pintura de Nuri Mariné exposaven al Marro cafè amb un ple absolut. El divendres a la nit va haver-hi un parell d'actuacions: al Mara's, El Sobrino del diablo tornava a oferir un multitudinari espectacle de rialles i música, mentre que al Siddharta, el duet Saün van oferir un recital de jazz.

El cap de setmana s'obria dissabte amb Bali Cejas que oferia un nou concert vermut al bar El Passeig, mentre a les 20 hores, els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Cambrils garantia un magnífic concert de jazz a la cafeteria New Orleans. Igualment a les 22 hores tenia lloc a l’Espantall un duet de monòlegs amb Toni Mateos i Pere Martí –recent guanyador d’un concurs de monologuistes a Reus–, i Víctor Insausti omplia La Boheme de Reggae. Diumenge 12 de maig, nous concerts vermuts es donaven cita, en aquest cas, al bar Càmping la Llosa amb Dj Petita i la seva sessió de música electrònica Sunset Lounge, i també al Beach Point amb una bona Samba Fusió. Finalment al Mara’s a la nit hi tenia lloc una nova jam session poètico musical amb Tony Garrido i Isabel Fornòs.

Actuacions d'aquesta setmana

Aquesta setmana en l’agenda cultural de A Cambrils, Petits Luxes, hi tindrà lloc un replet calendari d’artistes amb dotze actes, començant avui dijous a les 17 hores amb malabars i acrobàcies a la xocolateria Quin Cacau! i seguint a les 22 hores amb la projecció de curtmetratges del Festival Europeu de Curtmetratges al Mara’s bar cultural. Divendres, Roger Benet Quasi Quartet Trio; dissabte concert vermut de Kristobal Carrillo i Bali Cejas a la Marianela, i Kristian Paskalev al Passeig, mentre que un concert de guitarra i flauta de Adrià Baiges i Sergi Gili tindrà lloc al Mar de Música; les Ai Carai al pub L’Espantall, José el Chatarra a la Boheme i el pop/fusió de El gato que lame el zapato a l’Ateneu juvenil dins del Free Show Room. Finalment els Ulére actuaran al bar Càmping la Llosa en un nou concert vermut, igual que Tal como suena al Beach Point i a les 22 hores tancarà setmana al Mara’s el pop d’autor de Llongue.

Comenta aquest article