Esports

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Mon Cañellas, es proclama guanyador absolut de la Med Sailing Meeting 2013

Per Redacció

El cambrilenc Mon Cañellas al podi de la Med Sailing Meeting

La participació dels regatistes cambrilencs en la tercera edició de la regata Med Sailing Meeting, celebrada al CN El Balís aquest passat cap de setmana, es va completar amb el Trofeu per a Mon Cañellas i els pòdiums aconseguits per David Castro i Sergi Sevil (classe optimist) i Pau Garcia (classe Làser Radial). Mon Cañellas va aconseguir el Trofeu de guanyador absolut de la Med Sailing Meeting, un guardó que només s’aconsegueix realitzant la millor mitjana de posicions de totes les classes (17 classes) i regatistes (més de 450 participants). Aquest trofeu ha estat aconseguit en les edicions del 2012 i 2013 pels campions del món de 420 el 2012, Àlex i David Charles, i el Campió d’Espanya i mundialista de la classe Optimist, Joan Cardona, posant de manifest la dificultat i importància de la gesta aconseguida pel regatista cambrilenc. Pel que fa a la classe Optimist, David Castro i Sergi Sevil van aconseguir el segon lloc del pòdium en els grups 1-A i 2-C respectivament. En Làser Radial, Pau Garcia s’emportava el bronze en el Grup 1-A.
 
Cal destacar també la important tasca realitzada pel director esportiu del CNCB, Pep Subirats, que, com a oficial principal de la prova, va ser l’encarregat de coordinar  els recursos humans i materials de la regata aconseguint finalment un significatiu èxit esportiu de l’esdeveniment. Aquesta experiència adquirida en la Med Sailing Meeting representa un valor molt important per al Club de cara a la  organització de la Setmana catalana de vela del maig del 2014 a Cambrils.
 
Preparats per l’estatal
 
Els regatistes del Club Nàutic Cambrils, Marcelo Cairo i Leandre Garcia també van participar aquest passat cap de setmana a la regata “IV Ciudad de Cartagena” de la classe Optimist on van realitzar una gran actuació aconseguint un 8è i 9è lloc respectivament. Aquesta competició va comptar amb la participació de 75 regatistes d’alt nivell de diferents llocs de la geografia espanyola, que van aprofitar la ocasió per a conèixer el camp de regates on el proper mes de juny se celebrarà el Campionat d’Espanya de vela infantil. En aquesta ocasió, els regatistes cambrilencs intentaran aconseguir els seus objectius de classificació amb la finalitat de poder participar a campionats internacionals. La regatista Maria Bover (Mallorca) va ser la guanyadora d’aquest trofeu, seguida per els regatistes Enrique Luján (Gandia) i Antonio López (Cartagena).

Imatge de la regata d'optimist disputada a Cartagena

Comenta aquest article