Esports

L'embarcació Turismo do Algarve del Club Nàutic Cambrils es proclama campiona de Catalunya J80

Per Redacció

Un moment de la competició de la regata Mediterranean Sailing Meeting

L’embarcació “Turismo do Algarve” –capitanejada pel campió olímpic Hugo Rocha– del Club Nàutic Cambrils no ha pogut tenir una millor estrena de la temporada. El J80 del club cambrilenc ha tancat la seva participació a la Mediterranean Sailing Meeting amb dues proves molt completes, assolint una primera i una segona posició. L’excel·lent treball de tot l’equip es va posar de manifest en ambdues proves de la regata disputades els dies 12 i 13 de maig a Sant Andreu de Llavaneres.

Domini en la
Mediterranean Sailing Meeting

La bona tasca d’equip juntament amb l’encert en les decisions tàctiques van permetre que l’embarcació del Club Nàutic Cambrils pogués dominar la prova, protagonitzant un bonic duel amb l’embarcació Great Sailing del campió del món de J80, José M. Van der Ploeg i HM-hotels de Chacártegui. Els bons resultats de l’equip cambrilenc també van anar acompanyats dels no tan bons resultats del murcià Carlos Martínez que va sumar un sisè i un cinquè lloc en les dues proves. Així doncs, Turismo do Algarve va quedar primer amb 10 punts; Zhik/Novasail de Carlos Martínez va quedar en la segona posició amb 14 punts; HM-Hotels de Javier Chacártegui va ser tercer amb 14 punts; l’embarcació Bufa d’Oriol Cornudella va assolir la quarta plaça amb 31 punts i Güenter de Javier Scherk va aconseguir la cinquena posició amb 32 punts.

Campió de Catalunya de la classe J80

Amb el triomf de l’equip d’Hugo Rocha a la Mediterranean Sailing Meeting, Turismo do Algarve, navegant sota la grímpola del Club Nàutic Cambrils es proclama, novament, campió de Catalunya de la classe J80. Segons ha declarat el capità Hugo Rocha, “sempre es positiu començar una temporada amb un triomf i si, a més, ho fas davant de rivals tan forts com els que hem tingut aquest cap de setmana, més encara. Hem fet un gran treball, la tripulació ha fet un esforç important i és per això que hem aconseguit l’èxit gràcies a la seva feina en unes condicions de vent una mica complicades. La temporada no ha fet més que començar, queda molta feina i d’altres proves en les que esperem mantenir el mateix nivell i millorar alguns aspectes per arribar a la Copa del Rei en les millors condicions possibles”.

Foto de grup del podi de la regata

Comenta aquest article