Mario Ortiz, Jordi Justicia i Noemí Susín de l'equip Cambrils Grup Les Barques competeixen al campionat del món d'Ultra Trails

Membres de l'equip Cambrils Grup Las Barques, Mario Ortiz, Noemí Susín i Jordi Justicia

El passat cap de setmana va ser molt intens per a l’equip Cambrils Grup Les Barques. Per una banda, tres integrants –Mario Ortiz, Jordi Justicia i Noemí Susín– van prendre part al campionat del món d’Ultra Trails (La Transvulcania), una cursa amb un recorregut de 83,5 quilòmetres i 4.500 metres de desnivell positiu que creua l’illa canària de La Palma. Mario Ortiz va finalitzar la cursa en la posició 82 amb un temps de 10 hores i 12 minuts; Jordi Justicia va creuar la línia de meta en la posició número 205 amb un temps d’11 hores i 30 minuts, mentre que la representació femenina va anar a càrrec de Noemí Susín que va acabar la prova en el lloc 403 de la classificació general i en la posició 16 de les noies participants, amb un temps de 12 hores i 52 minuts.

D’altra banda, el Cambrils Grup Les Barques també va participar a la Cursa de Muntanya de Vilaplana-La Mussara inclosa dins del circuit de curses del Baix Camp. La prova va ser de 15 quilòmetres i 875 metres de desnivell positiu. L’equip cambrilenc va estar representat per Laia Sabaté que va quedar campiona de la seva categoria, i Iolanda Torrebadella i Xavi Savall.

Membres de l'equip Cambrils Grup Les Barques: Laia Sabaté, Xavi Savall i Iolanda Torrebadella