Informació general

Es tapia el pas de vianants subterrani de l'antiga N-340

Per Berta Ruiz

Aspecte del pas subterrani, que ha quedat inhabilitat, i al darrere, la rampa per la que s'accedeix al nou pas de vianants de l'antiga N-340

Dins la reforma que l'Ajuntament està fent en el tram urbà de l'antiga N-340, aquest passat dijous es va tapiar l'accés al pas subterrani que unia, per sota l'antiga N-340, els carrers de Ramon Berenguer IV, a l'Eixample, amb l'avinguda del Baix Camp, al barri de la Pallissa. Al mateix temps que s'inhabilitava aquest pas, conegut popularment com el "túnel", s'habilitava un nou pas de vianants a l'antiga N-340, just al costat del pas subterrani. Aquests treballs han comportat la retirada d'un tram de la barana lateral de la calçada de l'antiga N-340 i la construcció d'una rampa d'accés per als vianants per salvar el desnivell que hi ha a la part del carrer de Ramon Berenguer IV. Aquestes obres a l'antiga N-340 estan pendents de la senyalització definitiva que avisi els conductors de la presència d'aquest pas de vianants que, pels vehicles que venen de la part de Tarragona, es troba molt a prop d'un revolt. Aquests treballs són un complement al projecte de construcció de la rotonda de l’antiga N-340, que es va enllestir fa poques setmanes, i ha anat a càrrec de Becsa, la mateixa empresa que va realitzar els treballs.

En la recent assemblea de l'associació de veïns del barri de l'Estació va sortir el tema d'aquest nou pas de vianants. Segons ha manifestat la seva presidenta, Maria Rosa Colom,  “a l’inici van dir que posarien un semàfor, però finalment han decidit no posar-lo. Han canviat de parer, tot i que, nosaltres la primera cosa que havíem dit era que es posés un semàfor. Creiem que el pas és una mica perillós, esperem que no passi res. A més van obrir massa aviat, primer havien de posar la senyalització”.

El pas de vianants s'ha habilitat a l'alçada del pas subterrani

Comenta aquest article