El CB Cambrils clou la temporada i assoleix la permanència a la Segona Catalana

Óscar Lázaro va ser mantejat pels seus companys tot just acabar el partit de lliga, el darrer de la temporada

CB Cambrils 87 – AEC Collblanc-Torrassa B 86

Ajustada victòria de l’equip sènior A del CBC davant del Collblanc-Torrassa, a casa, en el darrer partit de la temporada. El primer període va ser molt igualat, amb intercanvi de cistelles d’uns i altres i petit avantatge dels visitants a la fi del primer quart, 20 a 23. En el segon quart, els visitants van assolir una petita renda de punts que va ser neutralitzada pels cambrilencs. El quart va ser de màxima igualtat com demostra que al descans s’arribés amb un marcador de 43 a 42.
En la represa, el Cambrils va aconseguir un petit parcial favorable, però els visitants van reaccionar i novament van capgirar el marcador. En aquest període, l’intercanvi de cistelles va ser constant, amb mínims avantatges d’uns i altres. A la fi del tercer quart, el marcador reflectia un ajustat 59 a 57. El darrer quart va seguir amb la mateixa tònica de màxima igualtat, amb el Cambrils que assolia petites rendes, mentre que el Collblanc reaccionava a base de triples. Els segons finals del partit van ser molt intensos, ja que els visitants havien eixugat la renda local i s’acostaven a un punt, deixant el resultat definitiu en 87 a 86. El CB Cambrils finalitza la temporada en la vuitena posició i manté la categoria.

Aquest darrer partit de la temporada ha estat molt especial, ja que es va retirava l'Òscar Làzaro, pivot del sènior A, un referent com a persona i com a jugador, pel seu comportament tant a la pista com fora d'ella. A la fi del seu últim partit, Làzaro va rebre els aplaudiments del públic, dels seus companys i entrenador, com a premi a la feina ben feta. Els seus companys d’equip van mantejar-lo al mig de la pista.

Germán Garcia i Jordi Pallisé lluiten per capturar un rebot en el partit disputat el passat dissabte a la tarda entre el CB Cambrils i el Collblanc Torrassa B

Infantil A-2 (interterritorial)

Cantaires de Tortosa 51 - CB Cambrils 66

Victòria del CB Cambrils a la complicada pista del Cantaires. Els cambrilencs van anar tot el partit per davant en el marcador i van aconseguir la victòria que els consolida a la tercera posició de la classificació. A falta de dues jornades per a cloure la competició, el Cambrils no depèn d'ell mateix per ser segon del grup, lloc que ocupa el CB La Selva. Els selvatans haurien de perdre els dos partits que els hi falten per disputar i el CB Cambrils guanyar els seus dos partits per a que això passés.
La propera setmana el CB Cambrils juga a casa contra el CB Tarragona 2000.

FC Cambrils i Gandesa van empatar a 0 en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal

Segona Catalana

FC Cambrils 0 - Gandesa 0

El FC Cambrils va aconseguir 1 punt contra el Gandesa en un partit on el conjunt cambrilenc es presentava amb 4 baixes importants que va haver de suplir amb jugadors del filial. El partit va ser molt igualat i les oportunitats es van repartir entre els dos conjunts; tot i això, cap d'ells va poder materialitzar cap gol. En general, el partit va ser tranquil i només es va alterar quan un jugador del Cambrils, Lluís Castelló, va ser expulsat per doble groga al minut 63. A partir d'aquest moment, el Gandesa, amb superioritat numèrica, va pressionar més, però els de Cambrils van poder aguantar els atacs del rival. A 10 minuts del final, un jugador del Gandesa va ser expulsat també per dobla targeta groga, però el resultat ja no es va moure. El conjunt cambrilenc va guanyar un punt que valora, ja que afrontava el partit amb moltes baixes.
En el proper partit, el FC Cambrils rebrà a casa a l'Ampolla CF.

Tercera Catalana

Bonavista 3 - Cambrils United 3

El Cambrils United va aconseguir un punt en els instants finals del partit que va enfrontar amb el Bonavista. El partit va començar malament pel conjunt cambrilenc; en el minut 1, en una jugada on un defensa del Cambrils United es va lesionar, el conjunt local va aconseguir marcar. El conjunt de Cambrils no es va donar per vençut, i al minut 14, amb una gran jugada de Manuel Porras, va igualar el marcador. En els minuts següents, el Cambrils United va disposar de varies ocasions clares, però no les va finalitzar i, va ser el Bonavista qui es va trobar amb el segon gol al minut 26. Un altre cop per darrera del marcador, el conjunt cambrilenc va poder empatar, 10 minuts després, amb un gol de David Arenal. Amb empat 2-2 es va arribar a la mitja part. La segona part va seguir igual; el Cambrils United disposava d'ocasions però no les aconseguia materialitzar. Al minut 67, el Bonavista es va posar per davant gracies a un gol en pròpia porta d'Alejandro González. Minuts abans, els cambrilencs havien protestat un penal no assenyalat. En els minuts final de l'enfrontament, els de Cambrils van seguir atacant i, finalment, al minut 87, Manuel Porras va marcar el gol de l'empat. El resultat final va ser de 3-3.
En el proper partit, hi haurà derbi local; el Cambrils United s'enfrontarà, com a visitant, al Marina.

Maspujols 2 - Marina 0

El Marina suma una nova derrota contra el Maspujols que el deixa últim sense opcions de salvació. El partit va estar igualat, però, el conjunt local va estar més encertat. En el minut 32, el Maspujols va marcar el primer gol. En la primera part, cap dels dos equips va poder materialitzar cap gol més i es va arribar al descans amb el resultat 1-0. En la segona part, els dos conjunts van seguir igual; ocasions d'uns i d'altres però que no es transformaven en gol. Al minut 74, però, un gol en pròpia porteria d'Adrià Gómez, va rematar el partit. Un minut després, un jugador del Maspujols era expulsat, però els minuts van anar passant i el Marina no va poder capgirar el marcador. El resultat final va ser de 2-0.
En el proper partit, hi haurà derbi cambrilenc; el Marina, com a local, s'enfrontarà al Cambrils United.

Francesc Arcos lluita amb un jugador del Castellet en el partit disputat el passat divendres al vespre

Hoquei

Cambrils CH 6 - CH Castellet 4

El Cambrils CH va guanyar al CH Castellet per 6 gols a 4 i, d'aquesta manera, aprofita les derrotes del primer i el segon classificat per continuar amb la lluita del campionat. El partit a casa contra el Castellet va començar molt bé; en el primer minut del partit Mena ja va avisar amb un xut, i, cinc minuts més tard, el propi jugador va aconseguir el 1-0. Tot semblava indicar que el partit seria tranquil, però, això no va ser així. El joc del Cambrils va començar a ser imprecís i a generar inseguretat i, el Castellet a 9 minuts del final se'n va aprofitar i va empatar el partit. Amb la sortida d'August, quan ja es portaven 18 minuts, el Cambrils va semblar despertar tot i que, l'únic que va aconseguir va ser estavellar una pilota al pal. A cinc minuts pel descans, Oriol va salvar una pilota que entrava a la porteria i amb l'empat de 1-1 es va arribar al descans. La segona part va començar amb un gol del conjunt visitant, però, Mena amb un fort xut va aconseguir l'empat ràpidament. El gol va semblar despertar al conjunt cambrilenc, i a partir d'aquest moment, el seu joc va canviar; dos minuts després de l'empat, Oriol amb una espectacular jugada amb gir inclòs, posava la pilota a l'escaire dret de la porteria rival i situava en el marcador el 3-2. Una nova pilota al pal i una jugada sense encert van ser els precedents del quart gol del Cambrils. A cinc minuts pel final, un jugador del Castellet va veure la targeta blava al agredir al porter i apartar la porteria; Javi Sama va regatejar i amb un xut va aconseguir el 4-2. A falta de 2 minuts, Arcos va aconseguir el cinquè i, 30 segons més tard i, a conseqüència d'un nova targeta blava d'un jugador del Castellet, va fer el sisè amb un xut ben col·locat. S'esperaven minuts de tranquil·litat, però, a pocs segons del sisè, el Castellet va marcar el 6-3 i, a pocs minuts del final, amb un penal, el 6-4. Es van viure minuts agònics, però finalment, el marcador ja no es va moure i l'enfrontament va acabar 6-4.

En el proper partit, el Cambrils CH s'enfrontarà a casa del segon classificat, el CP Masquefa. Actualment, el conjunt cambrilenc està empatat a punts amb el Masquefa i a un sol punt del líder, el Maheco Cerdanyola.