Edgar Curto guanya una cursa de la Copa Aragó a La Torrocella d'Alcanyís i Alex Sánchez reapareix, a Sabadell, després d'una lesió

Edgar Curto va assolir la primera posició a La Torrocella d'Alcanyís

El passat diumenge, 5 de maig, Edgar Curto va participar en una nova cursa de la Copa Aragó de ciclisme infantil de carretera a la població de La Torrocella d'Alcanyís. La prova consistia en donar 16 voltes en un circuit urbà, amb un esprint puntuable cada 4 voltes. La cursa es va decidir a partir de la quarta volta; fins aquell moment, el grup era compacte, però, al arribar al primer esprint, els corredors van atacar. Curto va ser qui va aconseguir puntuar en primera posició, i, a partir d'aquest moment, es va escapar dels seus perseguidors. El cambrilenc va aconseguir mantenir la distància i, obtenint la primera posició en els 3 esprints restants, es va proclamar guanyador de la cursa.

Per altra banda, també diumenge, Alex Sánchez va tornar a competir, tot i no estar recuperat, del tot, de la caiguda que va sofrir a Castelló. La prova, a Sabadell, va consistir en un circuit de 3km on s'havien de fer 16 voltes en total i, on cada 4 voltes, hi havia un esprint puntuable. La sortida va ser accidentada; tots els ciclistes van voler obtenir bones posicions des de l'inici i els enfrontaments van originar caigudes. Un corredor va caure al costat de Sánchez i el va tocar, però, per sort, el  cambrilenc es va poder estabilitzar i va evitar la caiguda. Tot i no puntuar en cap dels 4 esprints, el de Cambrils va  respondre tots els intents de fuga i va estar sempre en les primeres posicions. Finalment, Sánchez va quedar desè a la general i les sensacions que va tenir van ser bones. El dia 12 de maig, a Mont-roig, el cambrilenc disputarà la pròxima carrera, una prova del Campionat de Catalunya infantil de contrarellotge.