Societat

Alumnes d'ESO del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer comparteixen una trobada literària amb l'escriptora Noemí Bagés

Per Berta Ruiz

Un moment de la xerrada dels alumnes de tercer d'ESO amb l'escriptora Noemí Bagés, ahir a la tarda

Un grup d’alumnes d’Educació Secundària del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer van compartir, ahir a la tarda, una trobada literària amb la jove escriptora tarragonina Noemí Bagés. La xerrada, que va tenir lloc a una aula de l’edifici de La Salle, va anar adreçada als cursos de primer i de tercer d’ESO. Per un costat, en la primera sessió, Noemí Bagés va compartir una estona amb els alumnes de tercer d’ESO que, aquest trimestre, dins de l’assignatura de català s’havien llegit el seu llibre “Rere el mur”. Un llibre d’intriga i misteri que combina històries del passat i del present d’una família tarragonina que es desplaça fins al Pallars on compra una antiga casa per a convertir-la en un hotel rural.

Per altra banda, en una segona sessió, els alumnes de primer d’ESO també van participar en la xerrada amb l’autora del llibre que s’havien llegit, aquest trimestre, “Perdoni, a quin segle diu que som?”. Aquesta és una obra d’aventures on, els dos joves protagonistes, l’Anna i el Pol, visiten el Museu d’Història amb la seva classe però, en lloc de seguir al grup, decideixen tafanejar pel seu compte.
En ambdues sessions amb els alumnes, Noemí Bagés va intercanviar opinions i va mantenir un contacte molt amè i proper amb aquests joves lectors.

Comenta aquest article