Esports

L’equip aleví femení de bàsquet del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer es proclama campió de la Lliga Comarcal del Baix Camp

Per Redacció

L'equip aleví femení de bàsquet del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer el dia de la presentació dels equips del CB Cambrils, el passat mes de novembre

L’equip aleví femení de bàsquet del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, què dirigeix l’escola de bàsquet del CB Cambrils, s'ha proclamat campió de la Lliga Comarcal del Baix Camp de bàsquet dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya al guanyar 12 dels 13 partits que ha disputat.

La victòria al campionat els ha permès classificar-se per jugar les finals territorials de la seva categoria. L'equip femení disputarà la semifinal demà, 11 de maig, al Pavelló de La Selva del Camp on s'enfrontarà al campió de l’Alt Camp, el Lledó CB Valls. Si el conjunt cambrilenc guanya, jugarà, el dia 18 de maig, la final territorial a la pista del CNR Ploms contra el campió de l’altra semifinal. Joan Just, president del CB Cambrils, orgullós de l'equip, ha volgut donar l'enhorabona i desitjar "bona sort a la semifinal" i que l'equip pugui disputar la final.

L’equip està format pels entrenadors Javi Galan i Pau Rueda, i les jugadores: Júlia Risalde, Aina Nolla, Maria Eugènia Masaguez, Marina Olivo, Florència Devesa, Abril Garriga, Ainhoa Rebull, Andrea Barreiro, Iris Alcina, Maria Fernandez, Marta Cobos, Marta Àlvarez.

Comenta aquest article