Informació general

El període de preinscripció a les llars d’infants finalitza el proper 17 de maig

Per Redacció

El proper 17 de maig finalitza el període de prinscripció per accedir a les llars d’infants de Cambrils el proper curs 2013-14. Des de dilluns passat es poden presentar les sol·licituds a l’OME (situada a les dependències de l'Ateneu Juvenil, a l'avinguda de l'Horta de Santa Maria, 14) o a les mateixes llars.

Les llars d’infants municipals M. Dolors Medina i La Galereta oferten un total de 93 places, dirigides als nens i nenes nascuts durant els anys 2011, 2012 i 2013. Els centres proposen a les famílies un projecte educatiu fonamentat en una línia pedagògica basada en la investigació i l’experimentació, entendre l’educació com un procés global, utilitzar el joc com a principal eina d’aprenentatge, i comptar i donar suport a les famílies en la tasca educativa.

Un curs més, les llars d’infants municipals oferiran la possibilitat d’obtenir bonificacions en les quotes a les famílies nombroses, monoparentals i als alumnes amb germans al centre. I com a novetat, cal destacar que des de l’inici del nou curs, els alumnes amb menys recursos podran sol·lcitar una subvenció dirigida a disminuir el cost de la quota mensual.

Comenta aquest article