Esports

Els nedadors del Cambrils Club Natació demostren la seva força al mar a la Tuna Race Balfegó

Per Redacció

Gerard Gómez, Raquel Vélez i Toni Pérez-Portabella van aconseguir la primera posició

Aquest passat diumenge 5 de maig es va celebrar la II edició de la Tuna Race Balfegó a l’Ametlla de Mar on van participar 16 nedadors del Cambrils Club Natació. El club cambrilenc va obtenir molt bons resultats i va ser, a més, el que va aportar més esportistes a les dues proves aigües obertes que es van disputar: una de 5 quilòmetres amb 220 participants que s’inicia a alta mar a les piscines de tonyines del grup Balfegó i finalitza a cala Alguer i l’altre, amb 60 inscrits de 2,5 quilòmetres entre la Cala de Pixavaques i Cala Alguer.

Victòria de l'equip cambrilenc a la prova de 5 quilòmetres

A la prova de 5 quilòmetres, els nedadors olímpics Kiko Hervás i Érika Villaécija van ser els guanyadors en la categoria masculina i femenina. Dins d’aquesta distància, a la nova categoria per equips on tres nedadors neden i arriben simultàniament a la meta, l’equip de Cambrils format per Gerard Gómez, Toni Pérez-Portabella i la nedadora convidada del CN Sant Adrià, Raquel Vélez, va aconseguir la primera posició amb un temps d’una hora i 17 minuts arribant un minut i mig de abans que el segon equip (Swim4Good) format per les americanes Susan Molly, Emily Kunze i el mexicà Mauricio Prieto.

Els nedadors del Cambrils CN –Eduard Miralpeix a la categoria sense neoprè i Pep Anglés a la categoria de 45-54 anys–, van aconseguir arribar en quarta posició amb un temps d' 1 hora i 13 minuts i 1 hora i 17 minuts respectivament. Vanesa Velasco, per la seva banda, va ser la primera nedadora de la demarcació de Tarragona en creuar la meta amb un temps  d' 1 hora i  26 minuts. Miguel Ángel Martínez  va arribar en 61a posició de la general amb 1 hora i 19 minuts, Joan Baiges, el 94è amb 1 hora i 23 minuts, José Antonio Gavilan, el 134 amb 1 hora i 31minuts i Mario Arias, el 151 amb 1 hora i 36 minuts.
A la prova de 2,5 quilòmetres que es va celebrar prèviament, Gemma Leiro va arribar en cinquena posició de la categoria femenina amb un temps de 39 minuts. Laura Palavecino i Rosa Ma. Vilella en 12a i 13a posició respectivament amb 47 minuts i en la categoria masculina, Luis Javier Sánchez Raja va arribar el 26è amb 48’ i Óscar Ferrer, el 29, amb 52’.

El Cambrils Club Natació és el club esportiu col·laborador d’aquesta important competició i va aportar 12 voluntaris que van desenvolupar diverses tasques organitzatives al llarg de l’esdeveniment a més de participar activament en activitats de promoció i testing de les proves.

Voluntaris i nedadors del Cambrils CN

Comenta aquest article