Informació general

L'Ajuntament de Cambrils acull una reunió ordinària del comitè executiu de la Cambra de Comerç de Reus

Per Redacció

Un moment de la reunió entre representants de la Cambra de Comerç de Reus i l'alcaldessa i el regidor de Turisme de Cambrils

El comitè executiu de la Cambra de Comerç de Reus va realitzar, aquest passat dimarts, la seva reunió ordinària d’aquest mes a l’Ajuntament de Cambrils en la línia de descentralitzar de manera periòdica les trobades del seu màxim òrgan de govern. La reunió va iniciar-se amb una exposició inicial de l’alcaldessa, Mercè Dalmau, i del regidor de Turisme, Xavier Martí, que van explicar el moment actual que viu el municipi, així com els principals projectes que afronta el consistori en aquesta legislatura.

En el seu torn, el president de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà, va voler destacar el pes específic del municipi en la realitat territorial de la corporació, on ocupa el segon lloc en importància atenent el moviment econòmic del seu teixit empresarial. En aquest sentit Sanromà va reiterar el compromís de la corporació a l’hora de defensar els interessos de les empreses cambrilenques i la necessitat de continuar implicant-se en els operatius de promoció que serveixin per potenciar la imatge del municipi. Cal recordar en aquesta línia, i com a màxim exponent d’aquesta vinculació, que la Cambra col·labora des de la seva creació en la fira del vi de Cambrils que atribueix simbòlicament al municipi la condició de "Porta d’entrada al país del vi".

En un altre àmbit de coses, el president i l’alcaldessa van refermar el seu compromís en la demanda conjunta d’algunes infraestructures bàsiques per al municipi, com la petició d’una millora de les connexions ferroviàries de rodalies i la històrica reivindicació de la carretera de Misericòrdia de Reus a Cambrils que ja es va tornar a posar damunt la taula durant la presència, ara fa quinze dies, del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, en els Dinars Cambra que organitza la corporació.

Comenta aquest article