Societat

El cambrilenc Pere Martí guanya el primer concurs de monòlegs organitzat per Scenicum Cia al Cafè Teatre de Reus

Per Berta Ruiz

Un moment de l'actuació de Pere Martí durant el concurs de monòlegs

El cambrilenc Pere Martí va guanyar el primer concurs de monòlegs organitzat per Scenicum Cia, al Cafè Teatre de Reus, amb motiu del desè aniversari d’aquest grup de teatre amateur als escenaris. D’entre un grup de vuit monologuistes, Pere Martí va endur-se el triomf després de la disputa d’unes semifinals, els dies 26 i 27 d’abril, i de la final que va fer-se aquest passat divendres, 3 de maig.

Tal com ha explicat Martí a Revista Cambrils Diari Digital, “coneixia a algun dels membres d’aquest grup de teatre i em van animar a presentar-me i m’hi vaig apuntar per provar-ho. Vaig extreure una part d’un monòleg més llarg que tenia i vaig adaptar-lo una mica. A la semifinal, el monòleg que vaig explicar tractava sobre la meva experiència d’anar de compres amb la parella per Reus, fent una mica de broma amb la ciutat on es feia el concurs. Mentre que el monòleg que vaig fer a la final –una altra part del monòleg llarg–, explicava sobre quan surts a sopar amb la parella”. La final del concurs va comptar amb un jurat format per l’humorista i cantautor Paco Enlaluna, pel cantautor Oscárboles i pels membres del grup de música reusenc La Colònia, que també van amenitzar la vetllada amb diferents actuacions. El segon classificat del concurs va ser Mike González, la tercera Mònica Càmara i Alberto Marina que va quedar en quarta posició. Com a premi, el cambrilenc Pere Martí va ser obsequiat amb un pla d’oci. Martí va destacar l'excel·lent acollida de públic i el bon ambient que es va crear en les diferents sessions del concurs.

Cal recordar que, Pere Martí i Toni Mateos actuaran aquest proper dissabte, a partir de les 22 hores, al pub l’Espantall, on novament interpretarà el mateix monòleg. Aquesta actuació forma part de l'agenda d'activitats de A Cambrils, Petits Luxes.

Comenta aquest article