Cultura

L'escriptora Care Santos comparteix una xerrada literària amb els alumnes de segon d'ESO de l'institut Ramon Berenguer IV

Per Cristina Sierra

Un moment de la xerrada literària amb Care Santos, ahir al migdia a l'institut

Ahir al migdia, els alumnes de segon d'ESO de l'institut Ramon Berenguer IV van rebre la visita de l'escriptora catalana Care Santos. Durant aquest curs, els alumnes han llegit el llibre 'Hot dogs', una obra de Santos que va escriure l'any 2000. Abans de passar la paraula a l'escriptora, la professora de llengua catalana dels alumnes va fer un repàs de la biografia de Santos i també va aprofitar l'ocasió per explicar una sèrie d'anècdotes que havien protagonitzat els alumnes durant la lectura de 'Hot dogs'.

Acte seguit, Care Santos va començar la seva xerrada centrant-se en els llibres que ha escrit i les experiències que ha viscut des del 1995, any que va començar amb la seva carrera com a escriptora. Per la seva part, els alumnes van aprofitar per fer preguntes a l'autora, amb l'objectiu de poder conèixer en què es basa per inspirar-se i escriure les novel·les.

'Hot dogs' és una novel·la que té com a protagonista a l'Èlia, una noia que no sap comunicar-se amb les persones i que només s'entén amb els animals. Aprofitant les vacances d'estiu, la protagonista s'ofereix a passejar gossos per guanyar diners i comença a investigar uns fets misteriosos que passen al parc: les baralles de gossos.

Comenta aquest article