Esports

L'equip aleví del CFS Mediterrani es proclama campió de la Lliga Comarcal de futbol sala del Baix Camp

Per Redacció

Foto de l'equip aleví del CFS Mediterrani que es va proclamar campió de la lliga comarcal de futbol sala

Aquest cap de setmana, l'equip aleví del CFS Mediterrani va guanyar per 5-1 al Club Esportiu Montbrió en l'últim partit de la Lliga Comarcal del Baix Camp. Campionat on, l'equip cambrilenc, s'ha proclamat campió amb una superioritat aclaparadora; en les 14 jornades disputades, l'equip no ha conegut la derrota i el seu pitjor resultat ha estat un empat. A més a més, ha estat l'equip més golejador, amb 96 gols, i un dels menys golejats amb, només, 42 encaixats.

Carlos Fornos, entrenador de l'equip, està molt orgullós i, assegura que "els jugadors són els que s'han d'emportar el mèrit de la temporada". Fornos afirma que "els xiquets estan molt units" i en destaca "la seva ràpida adaptació a les tàctiques del futbol sala i la seva progressió". A més a més, agraeix "el suport constant dels familiars i de l'afició". Aquesta victòria permet que, els de Cambrils, juguin les finals territorials de la seva categoria. Aquest mateix dissabte, 11 de maig, l'equip jugarà, a Vinyols, la semifinal contra el millor equip de l'Alt Camp. Si el Mediterrani guanya, jugarà la final la següent setmana. A més a més, si guanya aquesta final, jugarà un nou partit contra el campió de les Terres de l'Ebre per disputar la final territorial tarragonina. Carlos Fornos assegura: "Podria ser assequible, anem amb possibilitats"

Els integrants de l'equip campió són: Carlos Fornos (entrenador), Marc Mensa, Victor Fuentes, Pol Magriñà, Albert Garcia, Adrian Fernández, Albert Ramirez, Adrian Rus, Arnau Leon, Marius Vlad Grumeza, Carles Tort i Eric Dalmau.

Comenta aquest article