Informació general

Ambient d'estiu a les platges del municipi en ple mes de primavera

Per Judit Pinazo



Aspecte que oferia la platja del Regueral ahir al migdia
Durant tot el dia d'ahir les platges de Cambrils van rebre les primeres visites de l'any. I és que el temps d'ahir diumenge va acompanyar. Just acabem de començar la primavera, el passat 21 de març, i ahir es va registrar al municipi una temperatura màxima de 28,5ºC, una temperatura força elevada per l'època de l'any en què estem.

El mes d'abril es caracteritza per tenir una gran variabilitat de temperatures. Si  comparem amb la temperatura mitjana d'ara fa un any en aquesta època, aquesta se situava en els 15,4ºC. La variabilitat de temperatures d'aquest mes ha fet que algun any hagi arribat a nevar a principis del mes d'abril, fet que no deixa de ser excepecional.

Gràcies a aquesta temperatura estiuenca les platges es van omplir dels primers amants del sol i de la sorra que van poder gaudir d'un autèntic dia de platja.

En aquests últims dies s'han començat a netejar i despedregar les platges per tal de tenir-les a punt de cara les festes de Setmana Santa. També s'han començat a muntar els "xiringuitos" de la platja, que en les propers setmanes ja funcionaran amb total normalitat i alguns d'ells ahir ja van rebre els primers clients.

Comenta aquest article