Esports

Victòria del Cambrils United i derrotes del FC Cambrils, Vilafortuny i Marina

Per Redacció

El Cambrils United es va imposar al Maspujols per un contundent 4 a 0, en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

Jesús i Maria 3 -  FC Cambrils 0

El FC Cambrils va perdre, aquest cap de setmana, contra el Jesús y María, líder de la classificació. El conjunt cambrilenc no es va trobar mai còmode en el partit i sempre es va veure superat pel conjunt local. En una primera part on hi havia certa igualtat en el joc, el Jesús y Maria va matar el partit. En el minut 31 i en el 37, l'equip local va fer dos gols que van enfonsar al FC Cambrils. Amb el resultat de 2-0 es va arribar al descans. A la segona part, el conjunt cambrilenc no va poder reaccionar i va semblar que ja es donava per vençut. En el minut 65, el conjunt local va fer el tercer gol gràcies a un penal comés per Asier; jugada on el jugador va ser expulsat. El resultat ja no va variar, i l'enfrontament va acabar 3-0.
La setmana que ve, el FC Cambrils rebrà a casa al Gandesa CF.

Tercera Catalana

Cambrils United 4 - Maspujols UE 0

 El Cambrils United es va endur, contra el Maspujols, tres importantíssims punts que l'allunyen una mica més de la zona de descens. En la primera part el gol es resistia; el Cambrils United errava les ocasions de les que disposava fins que, al minut 29, va perforar, per fi, la xarxa del Maspujols. Amb el marcador de 1 a 0 es va arribar al descans. A la segona part, el domini del conjunt cambrilenc ja va ser absolut. Al minut 49, Manuel Porras, autor del primer gol, va anotar el segon; deixant tocat al conjunt visitant. Al minut 55, gràcies a un penal on un jugador del Maspujols va ser expulsat, va arribar el tercer; transformat per Recasens. Deu minuts després, el Cambrils United va fer el quart i definitiu gol; Francesc Ivernon en va ser l'autor. Els minuts van anar passant i el resultat ja no es va alterar.
La setmana que ve, el Cambrils United jugarà al camp del Bonavista.

El Montbrió es va endur els tres punts en el seu enfrontament davant el Marina

Marina 0 - Montbrió CE 2


Derrota del Marina davant el Montbrió, el penúltim equip de la classificació. Els cambrilencs van poder aguantar la pressió del Montbrió durant la primera part però no va tenir opcions de poder crear una jugada de gol. A la segona part, el Montbrió va aconseguir el primer gol al minut 65 i el segon al minut 78. En els darrers deu minuts, el Montbrió va intentar marcar un tercer gol però finalment el resultat va ser de 0-2.
Amb aquesta derrota, el Marina ocupa la darrera posició (18è) de Tercera Catalana i té molt difícil poder aconseguir la permanència. La setmana vinent, els cambrilencs jugaran a casa del Maspujols, que ocupa la setzena posició de la classificació.

Quarta Catalana

Ràcing Club Futbol Bonavista 7 - Vilafortuny 2

Derrota del Vilafortuny en el darrer partit de la lliga davant el Bonavista, campió de Quarta Catalana. La primera part va començar amb dos gols de penal a favor del Bonavista als minuts 6 i 19. El Vilafortuny ràpidament va intentar remuntar els dos gols en contra i al minut 28, Fonfreda aconseguia el 2-1. Només cinc minuts més tard, Wells va empatar el partit i amb el resultat provisional de 2-2 s'anava al descans.
La segona part va evidenciar el domini contundent del Bonavista i va deixar sense opcions als cambrilencs. Al minut 48, els locals aconseguien el 3-2; al minut 55, el 4-2; al minut 71, el 5-2; al minut 77, el 6-2 i, al minut 87, el 7-2. Amb aquesta golejada, el Bonavista aconsegueix l'ascens a Tercera Catalana. El Vilafortuny acaba la temporada en vuitena posició, un resultat que esperava assolir el club a principi de temporada.

Bàsquet

Ploms Salle Reus B 59 - CB Cambrils 85

El CB Cambrils es va enfrontar aquest cap de setmana al Ploms Salle Reus B en un partit on els cambrilencs es volien assegurar un lloc còmode a la classificació i evitar la fase de permanència. El CB Cambrils va anar de menys a més, va guanyar els 4 quarts i finalment, va guanyar amb una diferència de 26 punts (59-85). La victòria els situa novens a la classificació. En el primer quart, hi va haver igualtat; les diferencies en el marcador eren de pocs punts i anaven a favor d'un o l'altre. Finalment, el Cambrils, amb un parcial de 0-5, es va situar a un punt dels locals (15-16). El segon quart va començar de manera similar; fins que, a partir del minut 4, el Cambrils va espavilar i, amb un parcial de 0-9, es va situar a 8 punts dels de Reus. Els reusencs van escurçar la diferència en 4 punts i es va arribar al descans amb un marcador de 30-34. El CB Cambrils va voler rematar la feina i,en un bon tercer quart, va augmentar la diferència en 16 punts (43-59). En l'últim quart, l'equip cambrilenc es va dedicar a impedir que els locals reduïssin l'avantatge. A més a més d'aconseguir-ho, van anar incrementant, encara més, la diferència fins arribar als 28 punts (57-85). Dos tirs lliures del Ploms, al final del partit, van deixar, finalment, el marcador en 59-85.
El proper cap de setmana el CB Cambrils juga el darrer partit de la temporada a casa, davant l'Aracena Collblanc - Torrassa B

El CB Cambrils va perdre a casa davant el CB la Selva, aquest passat dissabte al matí

Infantil A-2 (interterritorial)


CB Cambrils 60 - CB la Selva 75

Derrota dels cambrilencs contra un rival directe que els aparta del segon lloc de la classificació i posa més difícil l'accés a la final de Catalunya on es trobaran el millor equip de cada demarcació de les fases A-2. El partit davant la Selva va ser molt igualat, amb alternances contínues en el marcador. La Selva va aconseguir distanciar-se en el marcador en el vuitè i darrer període del partit, després que el Cambrils patís tres expulsions de jugadors per haver arribat a la cinquena personal
La propera setmana el CB Cambrils jugarà a la pista del Cantaires de Tortosa.


Hoquei

Maheco Cerdanyola 4 - Cambrils CH 5

El Cambrils CH va aconseguir una importantíssima victòria a casa del primer classificat. La primera part va començar amb un ensurt; un xut del Cerdanyola, a només 3 minuts de començar, que Joan va haver de salvar a la línia de gol. Tot i això, sis minuts després de l'ensurt, va ser l'equip cambrilenc qui va obrir el marcador; Javi Sama en va ser l'anotador. Després de fallar alguna altra ocasió, Mena va aconseguir el segon del Cambrils. El 0-2 però, els va durar poc; al cap d'un minut, el Cerdanyola aconseguia el 1-2. A falta de set minuts per acabar la primera part, Mena va aprofitar una falta a la frontal de l'àrea i va marcar el tercer del conjunt cambrilenc. Abans d'arribar al descans, el Cerdanyola va tornar a marcar i es va arribar al descans amb el resultat de 2-3. La segona part no va començar molt bé; després de que el Cambrils CH errés una nova oportunitat, l'equip local va empatar el partit. A continuació, es van veure minuts d'igualtat amb ocasions per els dos equips. Al minut 10, Mena va tornar a marcar gràcies a una passada d'Arcos que, minuts després, seria l'encarregat de marcar el següent. Amb el 3-5 al marcador s'esperava tranquil·litat, però en un minut, el Cerdanyola va anotar el 4-5. A partir d'aquí, els locals van buscar l'empat, però es van trobar amb una molt bona defensa del Cambrils CH i amb un motivat Joan que va fer aturades espectaculars. El marcador ja no es va moure i els de Cambrils van endur-se la victòria per 4 gols a 5.
La setmana que ve, el Cambrils CH rebrà a casa al Castellet.

Handbol

CH Cambrils 30 - Handbol Club Manyanet 35



Mediterrani i Playas de Salou van empatar en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Futbol sala


CFS Mediterrani 4 - Playas Salou 4

Tercer partit consecutiu on el Mediterrani no aconsegueix la victòria, ja que va empatar a casa 4-4 davant el Playas de Salou. El partit va començar molt be per al Mediterrani ja que Fran va avançar l'equip cambrilenc als 2 minuts aprofitant una assistència d'Alexis en un corner. Els de Salou van reaccionar aviat i, dos minuts després, van empatar el partit. Aquest gol va afectar als jugadors cambrilencs que, fins al moment, tenien controlat el partit. Aixo ho va aprofitar el Playas i, en un error defensiu del Mediterrani, va fer el 1-2. Durant la resta de la primera part, el marcador ja no es va moure. Tot i les ocasions que va tenir el Mediterrani, va topar-se amb la defensa ordenada del conjunt visitant i, sobretot, amb la gran actuació del porter rival que ho aturava tot.

A la represa, els jugadors del Mediterrani van sortir disposats a capgirar el marcador però, de nou, van topar-se amb el porter del Playas. Finalment, en un xut de mitja distancia d'Alexis, desviat per la defensa visitant, el Mediterrani va aconseguir sorprendre al porter visitant. Amb el 2 a 2 es van veure els millors minuts del conjunt cambrilenc que, poc a poc, va tancar en el seu camp al Playas. El domini del Mediterrani es va plasmar en gols,ja que en dues jugades de corner,primer Alexis i més tard David, aconseguien donar una lleugera avantatge al Mediterrani per afrontar els darrers minuts. Amb aquest marcador, el conjunt cambrilenc va disposar de tres ocasions claríssimes per sentenciar el partit, però, un altre cop, el porter visitant va impedir-ho. A falta de cinc minuts per el final del partit, el Playas va decidir jugar amb porter jugador i l'aposta els va sortir molt be; ja que, en dos minuts, va aconseguir empatar el partit. Els darrers dos minuts, va ser el Mediterrani qui se la va jugar amb el porter jugador per tal d'emportar-se els tres punts, però la falta de punteria i la gran actuació del porter rival van evitar-ho, arribant al final del partit amb el marcador d'empat a 4 gols.

Comenta aquest article