Edgar Curto guanya una cursa de ciclisme infantil de la Copa Aragó a Saragossa

Edgar Curto, a la dreta, va aconseguir la victòria a la cursa de ciclisme infantil celebrada a Saragossa

Aquest dimecres, 1 de maig, es va disputar una cursa de ciclisme infantil de carretera de la Copa Aragó a Saragossa. Hi van participar diversos corredors catalans, entre els que hi va estar present el cambrilenc Edgar Curto. La cursa, disputada en circuit urbà, va consistir en 12 voltes amb 4 esprints puntuables. En la segona volta, Curto va iniciar un fort atac i es va escapar en solitari. La resta de corredors el van intentar seguir i es van anar formant diferents grupets. Tot i això, el ciclista cambrilenc va anar augmentant, cada cop més, la distància amb els seus perseguidors i, puntuant els 4 esprints en primera posició, va acabar convertint-se en vencedor absolut de la carrera.

El passat cap de setmana, Curto va participar, també, a dues curses de la Copa Catalana de ciclisme infantil de carretera. El dissabte 27 es va disputar una cronogimcana puntuable, a Sant Joan d'Espí, que consistia en una proba d'habilitat i rapidesa i una crono individual de tres voltes en un circuit. La suma dels temps del cambrilenc, en les dues proves, li va permetre endur-se la tercera posició. El diumenge 28, a Olot, en una cursa molt deslluïda per l'intens fred i la forta pluja, Edgar Curto, tot i mantindre's sempre amb el grup capdavanter, va entrar a meta en vuitena posició per culpa d'un problema amb els canvis que el va fer alentir.