Cultura

Tres artistes visuals exposaran a la Sala Àmbits en el marc del projecte territorial Breathing Time

Per Redacció

Imatge de l'acte de presentació del projecte Breathing time, el passat dilluns a la Diputació de Tarragona

Els artistes Esther Ferrando, Fani Pizarro i Cristina Serra exposaran a la Sala Àmbits de Cambrils en el marc del projecte territorial Breathing time (temps per respirar), que va presentar-se aquest passat dilluns al matí a la Diputació de Tarragona. A l’acte hi va participar el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, Francesc Garriga.

L’exposició col·lectiva d’art contemporani compta amb la participació de 26 artistes del Camp de Tarragona vinculats a aquest moviment avantguardista. Aquesta mostra es realitzarà a deu espais diferents de les ciutats de Tarragona, Reus, Cambrils, el Vendrell, l'Espluga de Francolí i Valls. Aquest és el primer projecte a nivell territorial sorgit des de la Xarxa de Gestors i Programadors del Camp de Tarragona. L'objectiu d'aquesta proposta és, principalment, posar en marxa una relació més estreta entre els artistes del territori i el seu context local, establint vies de treball regulars amb els agents professionals dels espais i Centres d'Art del Camp de Tarragona. Aureli Ruiz i Cecília Lobel són els dos comissaris nomenats des de la Xarxa –de la qual també formen part–, per dur a terme la realització del projecte expositiu.

L’exposició que estarà instal·lada a la sala Àmbits de Cambrils s’inaugurarà avui dijous, 2 de maig, a les 20 hores. La mostra està formada per les obres d’Esther Ferrando de Reus (escultura i instal·lació), Fani Pizarro de Tarragona (escultura, dibuix, instal·lació, vídeo i fotografia), i Cristina Serra (fotografia).

Comenta aquest article