Esports

El FC Cambrils acorda formar un sol club amb el Cambrils Unió de cara a la propera temporada

Per Lluís Rovira i Barenys

Jordi Rubio i Mingo Capafons en un moment de l'assemblea del FC Cambrils, el passat divendres al vespre

L'assemblea del FC Cambrils va aprovar, aquest passat divendres al vespre, unir-se amb el Cambrils Unió per tal de formar un sol club de cara la propera temporada. Aquest acord es va aprovar amb 24 vots a favor i només un en contra. Un cop decidit fer aquest pas, l'assemblea va entrar en un procés de discussió de quina seria la millor fórmula a utilitzar de cara a la unió dels dos clubs. En principi, segons ha explicat Mingo Capafons a Revista Cambrils Diari Digital, es van contemplar dues possibles vies, la de l'absorció d'un club a l'altre i la de la formació d'un nou club. El debat que es va produir en el decurs de l'assemblea va girar al voltant de la preservació del nom i del número de registre. Les opinions van ser dispars i es va acordar que la junta treballaria en l'elaboració d'una proposta que es debatria a la propera assemblea a celebrar d'aquí a un mes. Durant aquest període de temps la junta preguntarà a la Federació els pros i contres dels diferents processos que es poden emprendre. D'altra banda, caldrà esperar que el Cambrils Unió faci la seva assemblea i acordi, també, la unió dels dos clubs.

El FC Cambrils té 178 socis i un 50% no està al corrent de pagament

Aquesta temporada els dos clubs ja han actuat de manera coordinada i fent visible una unió efectiva entre les dues directives i els diferents equips. Un bon exemple d'aquesta unió de facto ha estat el fet que a meitat de temporada el FC Cambrils va canviar el seu equipament i va passar a portar el mateix que du el Cambrils Unió. Mingo Capafons ha manifestat que els dos clubs han treballat molt bé aquesta temporada i veu clar que el futur passa per formar un sol club, "si no anem units no tirarem endavant", ha afirmat.
D'altra banda, el FC Cambrils té actualment 178 socis dels quals un 50% no està al corrent de pagament de la quota. Aquesta és una de les dades que també va sortir a la llum a l'assemblea d'aquest passat divendres.

Comenta aquest article