Esports

El FC Barcelona guanya el campionat de Catalunya d'hoquei patins infantil disputat a Cambrils

Per Redacció

Detall del partit disputat entre el FC Barcelona i el Tordera

El FC Barcelona va guanyar, ahir a la tarda, el campionat de Catalunya d'hoquei patins en la categoria infantil. El Barça es va imposar en la final a l'Andorra CH per dos gols a zero, gràcies a la seva qualitat tècnica en els moments decisius del partit. Cal dir que la final va estar plena d'espectacle i d'intensitat per part d'ambdós equips i l'equip andorrà, el conjunt revelació del campionat, va demostrar perquè es va guanyar el passi a la final. El Palau Municipal d'Esports va acollir, des del passat divendres a la tarda, el 31è campionat de Catalunya d'hoquei patins infantil, que va comptar amb la participació de vuit equips: FC Barcelona, Andorra CH, CE Vendrell, CP Voltregà, CP Bell-lloc, CP Tordera, CP Manlleu i CP Vic.

Ahir a la tarda, després de la final, va tenir lloc l'acte de cloenda amb la participació de l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, el regidor d'Esports –Lluís Abella–, la delegada d'Esports de la Generalitat de Catalunya a Tarragona –Gemma Solé–, el president del Cambrils CH –David Torres–, la vicepresidenta del Cambrils CH –Elisabet Pallejà–, el president de la delegació territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA) –Rafel Serrano–, el president territorial de Lleida –Toni Guiu– i el vocal del CCHP –Lluís Arasa. El representant territorial i vicepresident de la FECAPA va felicitar a tots els participants pel seu fair play: “ ha estat un campionat únic. Un èxit en tots els nivells gràcies a la implicació de tothom i, molt especialment, el club organitzador amb tots els seus voluntaris”.


Partit disputat entre el Manlleu i el Bell-lloc, dins el Campionat de Catalunya infantil disputat aquest cap de setmana a Cambrils

Comenta aquest article