Victòries del FC Cambrils i Vilafortuny i derrotes del Cambrils United i Marina

Éric Tiñena controla la pilota davant la pressió d'un jugador del Calafell, en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal

Segona Catalana

FC Cambrils 1 - Calafell CF 0

El FC Cambrils va guanyar al Calafell en un partit que va dominar en tot moment. El Calafell necessitava guanyar i, de seguida, es va posar a atacar. El Cambrils es va aprofitar de la situació, i, amb pausa i amb bona actitud, va frenar les ocasions rivals i va començar a assolir el control del partit. Tot i això, no va ser fins a la segona part quan els de Cambrils van poder materialitzar un gol que va arribar al minut 58 de part de Juli Antoni. El partit va continuar amb ocasions constants del conjunt cambrilenc, tot i que el resultat no es va poder ampliar. El rival també va disposar d'alguna ocasió, però no va poder superar a la defensa local. El resultat final va ser de 1-0.

La setmana que ve, el FC Cambrils visitarà el camp del Jesús y María UD.

Tercera Catalana

Montbrió CE 3 - Cambrils United 2

El Cambrils United va perdre a casa del Montbrió, últim de la classificació, per 3 gols a 2 un partit en que es va confiar i ho va acabar lamentant. L'enfrontament començava bé pels de Cambrils, ja que, al minut 14, s'avançaven en el marcador amb un gol d'Alejandro González. 15 minuts després, d'un llançament de falta directa, va arribar el primer gol del Montbrió i amb el resultat d'empat a 1 es va arribar al descans. Amb el gol, el Cambrils United es va confiar i amb l'empat, el Montbrió es va motivar. A la segona part, el Montbrió va seguir atacant, i, en 10 minuts, va marcar dos gols que van sentenciar el partit. La segona part del Cambrils United va ser un desastre, i no va ser fins al final, quan va reaccionar. Al minut 89 va arribar el segon gol del conjunt de Cambrils, però ja no hi havia més temps i el partit va acabar 3-2.

La setmana que ve, el Cambrils United rebrà a casa al Maspujols.

Alcover CE 2 - Marina 0

Nova derrota del Marina al camp de l'Alcover en un partit que es va decidir a la segona part. La falta en l'encert i la definició i l'estat del terreny de joc en va ser els condicionants. La primera part va estar molt igualada; tots dos conjunts disposaven d'oportunitats però, ningú va poder marcar. En aquesta mateixa part, el Marina va disposar d'una ocasió claríssima de gol, un 1 contra 1 contra el porter que el conjunt cambrilenc va desaprofitar. En la segona part, l'equip cambrilenc va sortir a per el partit i , de seguida, va poder marcar en tres ocasions; malauradament, no es van poder materialitzar. A partir d'aquí, la igualtat es va establir com a la primera part fins que, al minut 68, va arribar el primer gol del conjunt rival, que va aprofitar una pilota que s'havia quedat aturada per culpa dels tolls. En els minuts finals, el Marina va buscar l'empat, però al minut 89, i per culpa d'una errada, l'Alcover va fer el segon gol, establint el 2-0 definitiu.

La setmana que ve, el Marina rebrà a casa al Montbrió CE.

Quarta Catalana

Vilafortuny 2 - Duesaigües 1

El Vilafortuny es va endur els 3 punts en els últims minuts del partit. El Duesaigües, amb problemes de planter, no va ser rival pel Vilafortuny, que va dominar l'enfrontament. El Cambrils va disputar el partit, en tot moment, de mig camp cap endavant i de seguida van arribar les ocasions. El Duesaigües, en canvi, va decidir esperar i aprofitar algun contraatac. Tot i l'esforç del Vilafortuny, la primera part va acabar 0-0; minuts abans, el conjunt cambrilenc havia estavellat dos pilotes al pal. La segona part va continuar igual, tot i que, en aquesta ocasió, qui es va avançar al marcador, va ser el Duesaigües, que va aprofitar un contraatac al minut 57. El Vilafortuny no es va rendir i, als 10 minuts, Fonfre va posar l'empat al marcador. El conjunt cambrilenc va continuar atacant, però les ocasions no es materialitzaven. Finalment, al minut 87, Pelos va poder marcar el segon gol del Vilafortuny que va permetre la victòria. Resultat final de 2-1.

La setmana que ve, el Vilafortuny jugarà l'últim partit de la lliga contra el Bonavista, al seu camp. L'equip cambrilenc ara és el vuitè classificat amb 3 punts de diferència amb el setè i 2 punts amb el novè. El resultat en determinarà la posició final. El Bonavista es juga la primera posició del campionat.

Óscar Lázaro pugna per la pilota en el partit davant el Vilanova i la Geltrú, disputat aquest passat dissabte a la tarda

CB Cambrils 73 - CE Vilanova i la Geltrú 55

Importantíssima victòria del CB Cambrils contra un rival directe de la classificació. El conjunt cambrilenc sempre va anar per davant del marcador i, l'enfrontament, finalment, va acabar 73-55 amb una diferència de 18 punts. Amb aquesta victòria, el CB Cambrils obté el bàsquet average al seu favor. El Vilanova i la Geltrú va plantejar una defensa en zona durant tot el partit que els de cambrils, van poder superar. El partit va començar amb dues cistelles consecutives, 6 punts que es van anar mantenint durant els primers minuts. Tot i escurçar-se la distància, el CB Cambrils, va acabar el primer quart amb un parcial de +11 (24-13).  En el segon quart, el conjunt visitant va reaccionar i reduir la distancia a 6 punts, però el CB Cambrils, que no volia perdre el control del partit, va tornar a augmentar la distància i va acabar a 11 punts del rival (41-30). En el tercer quart, el Cambrils va poder contrarestar, en tot moment, les reaccions de l'equip rival i, a part de no deixar que el marcador s'escorcés, el va augmentar a 13 punts (54-41).  En l'últim quart, l'equip cambrilenc va passar per sobre del conjunt visitant i, finalment, la diferència va ser de 18 punts; resultat final de 73-55.

Infantil A-2 (interterritorial)

CB Bellpuig 59 - CB Cambrils 51

El CB Cambrils va perdre a la pista del líder, el CB Bellpuig. El partit va ser força disputat i força igualat, tot i que amb uns resultats parcials a favor dels lleidatans. En el darrer període del partit tot estava per definir i el Cambrils es va arribar a posar a tres punts de diferència. Però l'encert encistellador del Bellpuig va tornar a marcar les distàncies i finalment el partit es va decantar al seu favor.
El Cambrils baixa un lloc i se situa tercer. La propera setmana es juga un transcendental partit, a casa, davant el segon classificat, el CB la Selva.

Detall del partit disputat entre el CH Cambrils i el Construccions Montero Esplais, el passat dissabte a la tarda

Handbol

CH Cambrils 25 - Construccions Montero Esplais (Castelló d'Empúries) 25

Segur de Calafell 9 - CFS Mediterrani 7

El Mediterrani va perdre a la pista del Platense Segur de Calafell per 9-7 en un partit avançat a la jornada corresponent. L'enfrontament va tenir dues parts totalment diferents, on el conjunt cambrilenc va pagar molt cara la mala primera part que va realitzar.

Mal inici de partit del Mediterrani que veia com en els primers minuts de partit, el Platense amb un joc dinàmic li feia tres gols i posava la directa cap a la victòria. Només una tímida reacció dels cambrilencs amb dos gols de Gerard en una jugada de córner assistit per Alexis, que tornava a l'equip després de complir la sanció, feien el 4-2. Entre els dos gols del Mediterrani, el conjunt local va fer el quart. Aquesta reacció cambrilenca va ser un miratge i de nou dues pilotes perdudes en atac van ser aprofitades pel conjunt local per deixar el marcador al descans en 6-2.
A la segona part, l'actitud del Mediterrani va canviar completament i va mostrar les ganes i l'actitud que li havia mancat al primer temps. Tot i el gol inicial d'Alexis, el Platense aprofitant la superioritat numèrica –després de l'expulsió d'Hector per doble groga–, va fer el 7-3 i seguidament va fer el vuitè transformant un penal molt protestat pels jugadors del Mediterrani. A partir d'aquest instant i mancant encara 15 minuts per acabar, el Mediterrani va iniciar una remuntada espectacular. En tres minuts, gràcies a dues dianes de Barragan, que col·locava el 8-5 al marcador va donar ales i confiança als cambrilencs. Poc a poc va fer-se amb el domini total i van posar la por al cos al conjunt local. A falta de sis minuts per acabar, Fran va fer el 8-6. Amb aquest resultat, el partit va ser un atac constant del Mediterrani que va disposar de diverses ocasions claríssimes per fer el setè, però entre les aturades del porter local, el pal i la mala sort aquest no va arribar. Finalment a falta de dos minuts, el Mediterrani va jugar-se-la amb porter-jugador. A falta de cinquanta segons, David donava emoció al partit marcant el 8-7. A falta de pocs segons, l'àrbitre no va veure una falta a David que hagués suposat una opció de doble penal per a poder empatar el partit. En comptes d'això, però, el conjunt local va aprofitar ja que no hi havia porter per a fer el definitiu 9-7.
Amb aquesta derrota, el Mediterrani perd pistonada amb els equips davanters, a falta de vuit partits per acabar la lliga. La propera setmana, el Mediterrani s'enfrontarà al Playas de Salou.