Edgar Curto queda novè en la segona prova de la Copa Catalana de ciclisme infantil de carretera

Imatge d'arxiu del cambrilenc Edgar Curto

El passat dissabte 20 d'abril, a Torelló, es va disputar la segona prova de ciclisme infantil de carretera de la Copa Catalana on el cambrilenc Edgar Curto hi va participar. La competició consistia en dues proves: una cursa en línia i una contrarellotge per equips. En la cursa, de 20 km, Curto es va mantenir sempre en el grup capdavanter, aguantant intents d'escapada dels seus rivals. A falta de tres voltes pel final, va ser el corredor cambrilenc qui va atacar, però va ser atrapat, a 1 km de meta, per un grup d'uns 20 corredors. Finalment, en un últim esprint molt igualat, Edgar Curto va classificar-se en cinquena posició amb el mateix temps que el primer classificat. En la contrarellotge per equips no van poder fer un bon temps; Curto i un altre company marcaven un ritme que la resta no va poder seguir i, a l'afluixar, van perdre temps respecte als altres equips. La suma dels temps de les dues proves va situar, finalment, al cambrilenc en la novena posició.