El Club Atletisme Cambrils és premiat en la Nit de l'Atletisme Català

Equip aleví del Club Atletisme Cambrils, que va ser el millor club del Campionat de Catalunya
El Club Atletisme Cambrils ha estat premiat en l'edició d'enguany de la Nit de l'Atletisme Català celebrada el passat divendres 24 de març. L'acte, organitzat per la Federació Catalana d'Atletisme va reunir en un sopar tots els estaments del món atlètic i va premiar els equips, entrenadors, atletes, jutges i clubs més destacats de la darrera temporada.

En aquesta edició, el Club Atletisme Cambrils va rebre un premi en l'apartat d'equips. Recordem que l'equip aleví masculí va proclamar-se millor club del Campionat de Catalunya, l'estiu passat. Aleshores, l'equip cambrilenc va obtenir la màxima puntuació dels 40 equips presents, amb un total de 52 punts i 9 d'avantatge respecte del segon classificat, el GA Lluïsos de Mataró, i amb 11 punts més que el tercer classificat, el CA Castellar.

Aquest és el millor resultat obtingut per un equip aleví en tota la història del club cambrilenc. L'èxit d'aquesta temporada només té un altre precedent, amb els atletes de la categoria infantil masculí, de la generació dels anys 1982-1983. En aquella temporada 1995-1996, Daniel Pérez, Marc Arbós, Nacho Ruiz i Xavier Crusells també van aconseguir ser els millors.

Els resultats del Club Atletisme Cambrils durant la darrera temporada han estat els següents: 11è lloc per a Carlos Becke en 600 metres llisos; 13è lloc per a Pau Gimeno en els 2.000 metres llisos; 4a posició per a Carlos Becke en els 60 metres tanques; 2a posició i 4a posició per a Adrià Triviño en salt d'alçada i salt de llargada, respectivament; 3a posició per a Borja Villaverde i 6è lloc per a Ricard Gimeno en llançament de pes; 10è lloc per a Borja Villaverde en llançament de disc, i 7è lloc per a Ricard Gimeno en llançament de pilota.