Cultura

Intensa i variada setmana d'activitats de A Cambrils, Petits Luxes amb concerts, recitals i espectacles de carrer

Per Redacció

Actuació de Joan Pau Cumellas i Miguel Talavera

Setmana ben variada en l’agenda cultural de a Cambrils, Petits Luxes que s’ha allargat fins aquesta passada diada de Sant Jordi. El divendres 19 d'abril, al Mara’s, va tenir lloc un gran concert amb el cap de cartell Joan Pau Cumellas, considerat un dels millors harmonistes d’Europa i el guitarra Miguel Talavera, mentre al Siddharta hi tenia lloc el primer dels dos concerts de Gerard Marsal i Georgy Olshanetsky i el pub Vintage celebrava el seu aniversari amb música dels 80 i dels 90.

L'endemà dissabte 20 d'abril, es va organitzar un nou concert vermut a càrrec de José el Petate, al bar “Días de vino y rosas” (Marianela), continuant amb el segon dels concerts de Gerard Marsal i Georgy Olshanetsky, a la nit, al Vora Restaurant. Per la seva part, Bali Cejas oferia un concert a l’Ateneu Juvenil dins del cicle de Free Show Room i el Marro Cafè canviava la màster class de Vodka tònic prevista per un bon concert d'Irene Mantecon.

Diferents espectacles i activitats durant tota la setmana

El diumenge dia 21 d'abril, arribava la nova sorpresa de l’agenda cultural amb el grup Vendredisoir, on Audrey, una excel·lent cantant francesa de versions, oferia un concert-vermut al Beach Point. Al vespre, al Mara’s, oferia un interessant recital de pop/rock amb el grup "Ànimes". L'endemà dilluns, també al Mara's, hi tenia lloc un nou format d'espectacle de teatre i cançó amb Samuele Arba, mentre que durant la diada de Sant Jordi van organitzar-se diferents recitals poètics, un de llengües del món a la xocolateria Quin Cacau! i a la Papereria Carlin i un altre de Jam session poètico-musical i presentació del llibre de Jordi Andreu Corbaton “Pull-Back”, al Mara’s. Igualment a la floristeria l’Ombra, José el Petate oferia un concert davant dels alumnes de pintura de Nuri Mariné, abans de
marxar de gira per França amb José el Chatarra.

Aquesta setmana seguiran els actes amb el soul de Rachel Berg i el rock català dels Toquem fusta al Mara’s, un sopar amb espectacle de màgia infantil al Marro, concert sopar d’Irene Mantecon al restaurant Adagio, versions d’Elvis Presley per Greenwood a la Boheme i The early Beatles al Mara’s bar cultural.

Comenta aquest article