Esports

L'atleta Judith Codorniu assoleix la primera posició i rècord de Cambrils en la prova de javelina disputada al Critèrium català de clubs

Per Pere Ferrando



Judith Codorniu en un moment de la prova de llançament de javelina
El passat diumenge es va disputar a l'Estadi d’atletisme de Camp Clar la 2a. jornada del Critèrium català de Clubs. L'equip femení del Club Atletisme Cambrils va continuar amb els bons resultats amb un nou rècord de Cambrils absolut i promesa. Van encetar la competició la Montse Rovira i l'Anna Riu a la prova dels 1.500 metres llisos, que van assolir la 3a i 4a posició respectivament amb marca personal per ambdues de 5'36"50 i 5'54"19 respectivament.

Tot seguit participaven tres atletes més: María Alvarez guanyava el salt d'alçada superant el llistó a 1.44 metres; mentre que L'Elisa Laguna i la Carolina Molina eren 1a. i 2a. al salt de llargada amb marques respectives de 4.75 m. i 4.68 m. A continuació, La Judith Codorniu competia al llançament de javelina, assolint la 1a. posició amb una marca personal de 27.10 metres que significava un nou rècord de Cambrils promesa i absolut. Posteriorment es disputava el llançament de pes, on l'Ana Nieto i l'Alba Mena eren 1a. i 3a. amb uns millors llançaments de 9.52 m. i 6.80 m. respectivament. Per acabar, la Judith Codorniu,  la María Alvarez, la Carolina Molina, i l'Alba Mena prenien part al Relleu 4 x 100, on van acabar 2s amb un temps de 54"34. La jornada final es disputarà el diumenge 5 de maig.

Campionat territorial en categories d'iniciació

Per altra banda, el passat cap de setmana també es va disputar a l’Estadi d’Atletisme de Camp Clar la 1a. Jornada del Campionat Territorial en categories d’iniciació. Els i les atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un alt nivell, guanyant 18 medalles: 6 d’or, 6 d’argent i 6 de bronze.

Els medallistes van ser els següents: en la categoria cadet, Pol Estadella aconseguia l'or als 100 metres tanques i l'argent al salt de llargada; Joan Mercé sumava l'argent al llançament de martell; mentre que Ignasi Salat aconseguia dos bronzes a les proves de salt de llargada i llançament de disc. En la categoria infantil, Jaume Pujals sumava dos ors en els 80 metres llisos i en salt de llargada, un argent en llançament de disc i un bronze als 80 metres tanques; Eulàlia Català assolia l'or en llançament de pes i un argent en llançament de martell; Jan Monserrate es penjava l'or en llançament de disc; mentre que Emma Llurba assolia el bronze en els 1.000 metres obstacles. Amb aquesta marca, l'Emma va assolir el rècord de Cambrils de la prova a la seva categoria. En categoria aleví, Aina Sabater sumava l'or en salt d'alçada i Boi Estadella l'argent en llançament de disc, mentre que en la categoria aleví, Isaac Martínez es penjava l'argent en salt d'alçada i Laurine Marimon el bronze en salt d'alçada.

Comenta aquest article