Cultura

S'inaugura l'exposició col·lectiva de pintura a càrrec de les alumnes d'Alberto Insa

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de l'acte d'inauguració de l'exposició, el passat divendres, al centre cívic de Vilafortuny. A la dreta de la imatge, Encarna Moreno, Francesc Garriga i el professor Alberto Insa, al costat de les seves alumnes

El Centre Cívic de Vilafortuny va acollir, aquest passat divendres al vespre, la inauguració de l'exposició col·lectiva de pintura que mostra els treballs que han realitzat nou alumnes durant aquest curs, sota el mestratge d'Alberto Insa. Les obres estaran exposades fins el proper 10 de maig i mostren diferents estils que van des dels retrats als paisatges. L'acte d'inauguració va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Francesc Garriga, i va servir com a tret de sortida de les IX Jornades Culturals de l'Associació Cultural Vilafortuny. Aquestes jornades es complementaran amb les parades de venda de llibres i roses solidàries, demà, diada de Sant Jordi, davant del Centre Cívic. L'altre plat fort de les jornades serà la celebració, aquest proper divendres 26 d'abril, del V Banquet Literari que enguany se celebrarà al restaurant l'Hotelet en comptes del castell de Vilafortuny.

D'altra banda, el proper 15 de juny l'Associació Cultural Vilafortuny farà una jornada de portes obertes i aprofitarà la jornada per a fer una renovació de la junta. Encarna Moreno, l'actual presidenta de l'associació, deixarà la presidència tot i que continuarà lligada a l'entitat. Cal dir que Encarna Moreno ha estat la presidenta de l'Associació Cultural Vilafortuny des de la seva fundació, l'any 2004 i segons va explicar ella mateixa a Revista Cambrils Diari Digital, feia dos anys que estava treballant en el relleu del seu càrrec.

Comenta aquest article