Esports

Victòria del FC Cambrils, empat del Vilafortuny i derrotes del Cambrils United i Marina

Per Redacció


El cambrilenc Reñé salta en la disputa per la pilota en un moment del partit contra l'Alcover

Futbol

Segona Catalana

Tortosa CD 0 -  FC Cambrils 1


Victòria de prestigi del FC Cambrils al camp del Tortosa, un rival directe en la part alta de la classificació. En un enfrontament igualat, el conjunt cambrilenc es va endur 3 punts importantíssims que el permeten aspirar a posicions més altes de la classificació. El partit es va decidir en la primera part per un sol gol, materialitzat per  Roldan al minut 29. En la segona part es va mantenir la igualtat en el joc, però el conjunt cambrilenc,que no va perdre la concentració en cap moment, va evitar que el Tortosa perforés la seva porteria i pogués capgirar el marcador. El resultat final va ser 0-1, victòria del FC Cambrils.

La setmana que ve el conjunt cambrilenc rebrà a casa al Calafell.

Tercera Catalana

Cambrils United 1 - Alcover CE 2


El Cambrils United va perdre a casa contra l'Alcover, un partit en el que sempre va anar per darrera al marcador. El partit es va mantenir igualat fins que a pocs minuts del descans, l'Alcover va marcar el primer gol. Minuts abans, el conjunt visitant s'havia quedat amb un jugador menys. Amb el marcador 0-1 es va arribar al descans. En la segona part, i amb superioritat numèrica, s'esperava la reacció de l'equip local, però el conjunt visitant no només aconseguia mantenir el resultat;  al minut 70 havia augmentat la distància amb el segon gol. El gol del Cambrils United va arribar finalment de les botes de González, però al minut 88, quan ja no quedava temps per remuntar.

La setmana que ve, el Cambrils United s'enfrontarà al Montbrió CE.

Jugada corresponent al partit entre el Marina i l'Alhambra de Reus

Marina 1 - Alhambra CF Reus 2

Tot i que el Marina es va avançar al marcador al minut 8 amb un gol de Barreiro i semblava que el partit es decantava a favor del conjunt local, dos gols de penal de l'Alhambra, un al minut 23 i l'altre al 43, van capgirar el marcador 1 a 2 i així es va arribar al descans. En la segona part no hi va haver cap gol, i per tant, la victòria va ser pel conjunt visitant en un enfrontament que es va decidir
en la primera part. Amb aquesta derrota, continua la mala ratxa del conjunt cambrilenc que ja suma 6 jornades sense obtenir cap punt.  A més a més, els resultats de la resta d'enfrontaments tampoc el beneficien i continua en zona de descens a 9 punts de la salvació.

La setmana que ve, el Marina s'enfrontarà a l'Alcover CE.

Vilafortuny i Riudecols van empatar a dos en el partit disputat ahir al matí a l'Estadi Municipal

Quarta Catalana


Vilafortuny 2 - Riudecols UD 2

El Vilafortuny, que recuperava efectius, va aconseguir un empat contra el Riudecols. El protagonista del partit va ser Recasens, que va marcar un gol i va provocar el penal en què l'equip cambrilenc va poder empatar el partit. El partit va començar bé pel Vilafortuny, que al minut 5 i de les botes de Recasens es posava per davant del marcador. No obstant, el Riudecols va empatar als 10 minuts i 10 després, feia el segon. Amb 1-2 s'arribava a la mitja part. En la segona part, els dos equips ho intentaven però sense tenir cap ocasió clara. Al minut 73 el guió va canviar; en una internada a l'àrea del Riudecols, Recasens va provocar un penal que va materialitzar Pelos. En la mateixa jugada, un jugador del Riudecols va veure la segona groga i va ser expulsat. A partir d'aquí, el Vilafortuny va dominar el partit. L'ultima jugada va ser una contra on 3 jugadors del Vilafortuny es trobaven sols  davant un defensa i el porter. La jugada però, va acabar amb un xut per sobre de la porteria. El resultat final va ser de 2-2.

La setmana que ve, el Vilafortuny rebrà a casa al Duesaigües.

Jordi Pallisé, d'esquena, encistella davant la presència de dos jugadors del Gavà en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda

Bàsquet

CB Cambrils 71 - CB Gavà- 2 69

L'equip cambrilenc va aconseguir una important i treballada victòria que no es va decidir fins a segons finals del partit per 2 punts de diferencia (71-69). El CB Cambrils va començar adormit el partit i no va ser fins al minut 4 quan va arribar la primera cistella. El primer quart va esdevenir en un intercanvi de cistelles, però finalment, l'equip cambrilenc va quedar 5 punts avall al marcador (18-23). El segon quart va ser del conjunt cambrilenc, que només començar, va empatar i, de seguida, es va col·locar per sobre del marcador; acabant la primera part 35-32. Al tercer quart, l'equip local va sortir endollat i es va situar a 12 punts del visitant, tot i que al final, el Gavà va reduir la distància a 6 punts (54-48). L'últim quart va ser el més emocionant. L'equip visitant va aconseguir capgirar el resultat. A partir d'aquí, el marcador es movia a favor d'uns i dels altres, fins que a pocs minuts del final, el Gavà va fallar 3 tirs lliures i el Cambrils es va posar 2 punts amunt (71-69). En instants finals, el Gavà va tenir la possibilitat d'empatar o guanyar, però va fallar el seu tir. L'equip cambrilenc va poder augmentar el resultat, però va errar uns tirs lliure. Finalment, tot i tenir la pilota, el conjunt visitant no va tenir temps per res més.  El resultat final va ser de 71-67.

La setmana que ve, el CB Cambrils rebrà, a casa, el CE Vilanova i la Geltrú.

El jugador del CB Cambrils Pol Recasens encistella davant l'oposició dels jugadors del CENG, en el partit disputat aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

Infantil A-2 (interterritorial)

CB Cambrils 82 - CENG Artesa de Segre 32

Victòria clara del CB Cambrils davant del CENG d'Artesa de Segre en un partit sense massa història. Els cambrilencs van arribar als 50 punts de diferència i van tancar el marcador en el darrer període del partit.
El proper diumenge el CB Cambrils jugarà a la pista del líder, el CB Bellpuig.

Hoquei

Cambrils CH 7 - CP Calafell 6

Handbol

Handbol Papicenç 19 - CH Cambrils 26


Imatge del partit entre el CFS Mediterrani i el Pradell

Futbol sala

CFS Mediterrani 2 - Pradell Bar Rte Melvin 2

El Mediterrani no va poder aconseguir una nova victòria al seu camp. El conjunt cambrilenc va empatar, a 2 gols, amb el Pradell en un partit on els visitants van cedir, totalment, el domini i la possessió de la pilota. El Mediterrani però, no va trobar la manera de foradar l'espessa, i ben col·locada, defensa del Pradell. Des dels primers minuts, ja es va poder veure que el conjunt visitant només aspirava a marcar aprofitant algun error dels jugadors del Mediterrani. El conjunt cambrilenc, per la seva part, es va dedicar a no cometre errades i a buscar escletxes en la defensa rival. Després de molts minuts sense obtenir cap recompensa, una jugada personal i fabulosa de Nino, que acabava d'entrar al camp, va sorprendre al Pradell fent pujar el 1-0 a favor del Mediterrani. Tot i el resultat en contra, el conjunt visitant va seguir esperant una errada del Mediterrani per poder fer gol. A pocs minuts del descans, l'error va arribar i va significar l'empat a 1. Tot i els esforços i les oportunitats de les que va disposar el Mediterrani, el resultat ja no es va moure i es va arribar al descans. A la segona part, tot va continuar igual; el partit només es va animar en els darrers cinc minuts, quan Gerard va aprofitar una assistència d'Hèctor per fer el 2-1. Amb aquest resultat a favor, el Mediterrani va disposar de tres ocasions claríssimes per sentenciar el partit, però, de nou, el Pradell va aprofitar una pilota perduda per fer el definitiu 2-2. Tot i sortir amb porter jugador els darrers dos minuts i disposar de tres opcions més per marcar, el marcador ja no es va moure i l'enfrontament va quedar en empat.

Comenta aquest article