Cultura

Es presenta "La Clàudia i el seu casc de bombera", un conte infantil de la riudomenca Carme Romero

Per Lluís Rovira i Barenys

Carme Romero, vestida de bombera, en un moment de l'explicació del seu conte, ahir, a la Biblioteca Municipal

La Biblioteca Municipal va ser el marc de la presentació i la representació del llibre infantil "La Clàudia i el seu casc de bombera", que ha estat escrit per Carme Romero, una riudomenca que treballa de bombera al Parc de Cambrils. Aquest conte, publicat per Edicions Salòria, està il·lustrat pels dibuixos de la jove barcelonina Mari Carmen López.
"La Clàudia i el seu casc de bombera" és el primer conte infantil escrit per Carme Romero i aglutina dos elements que sedueixen els més petits, el món dels bombers i el món de les princeses. Al voltant de la història d'una princesa que visita un parc de bombers i que després vol ser bombera, el conte introdueix elements  pedagògics per als més petits pel que fa a la tasca dels bombers i, també, per a la prevenció i extinció d'incendis i la igualtat de sexes. L'autora del conte s'ha inspirat en la seva experiència professional com a bombera, com a mare i com a apassionada als més petits.
La presentació del conte a la biblioteca va reunir una bona colla de xiquets i xiquetes així com a molts pares i companys de feina de la Carme Romero. La Carme, a estones vestida de bombera, va explicar el conte als petits a qui va fer participar activament del seu relat. Aquest proper diumenge "la Clàudia i el seu casc de bombera" es presentarà a Riudoms.

Comenta aquest article