Esports

Alejandro Sánchez pateix una caiguda en la cursa de la Copa Manrubia de Castelló, després d'assolir la sisena posició en la contrarellotge per equips

Per Redacció

Imatge d'un moment de la contrarellotge per equips. El cambrilenc Alejandro Sánchez, en primer terme

El passat cap de setmana, els dies 13 i 14 d’abril, el ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez va participar en la darrera part de les proves de la Copa Manrubia de Castelló. El dissabte es va córrer una contrarellotge per equips, mentre que el diumenge es va disputar una cursa de carretera de 58 quilòmetres.

La competició va ser agredolça pel jove esportista cambrilenc. El dissabte, en la contrarellotge, l’equip de Sánchez aconseguia la sisena millor posició dels 20 equips participants i escalaven deu llocs en la classificació general. Aquesta alegria però, no va ser la mateixa en la jornada de diumenge. La sortida de la cursa es va fer des de l’hostal Millan, a prop de Soneja, en un circuit molt dur amb un trenca-cames de pujades i baixades i un port de muntanya de tercera categoria. L’Alejandro es va mantenir sempre en les primeres posicions del pilot, format per uns 25 corredores, en el qual es van anar succeint els atacs. A set quilòmetres de la línia de meta es va formar una escapada de sis ciclistes, mentre que al pilot en van quedar una quinzena de corredors, entre els quals hi marxava el cambrilenc. A falta de cinc quilòmetres pel final, en una forta baixada –amb velocitats que arribaven als 70 quilòmetres per hora–, un altre corredor es va creuar en la trajectòria del cambrilenc i va enganxar-li el manillar de la bicicleta, provocant una impressionant caiguda de Sánchez. El cambrilenc va caure rodolant per l'esfalt i va haver de ser atès allà mateix pels metges, ja que tenia cremades per tot el cos i li van haver de posar punts en un colze. Malauradament, el ciclista de Cambrils es va haver de retirar de la competició.

Cal destacar que, si el cambrilenc es recupera a temps, tornarà a competir el dia 27 d’abril al velòdrom d’Horta de Barcelona.

Comenta aquest article