Excel·lents resultats de l'equip femení del Club Atletisme Cambrils a la primera jornada del Critèrium Català de clubs

Anna Riu i Montse Rovira en un moment de la prova de 5.000 metres llisos
Aquest passat dissabte 13 d'abril, es va disputar a l'Estadi d’atletisme "El Congost" de Manresa la 1a. jornada del Critèrium Català de clubs. Es tracta d'una competició de categoria absoluta entre clubs de Catalunya amb dues jornades prèvies classificatòries i una jornada final. El Club Atletisme Cambrils hi va presentar l'equip femení que va assolir un excepcional resultat de dos rècords de Cambrils absoluts i tres rècords de Cambrils de la categoria promesa.

Van encetar la competició la Montse Rovira i l'Anna Riu a la prova dels 5.000 metres llisos, que van assolir la 2a i 3a posició respectivament amb marca personal per ambdues. A més, la Montse va establir el rècord de Cambrils Absolut amb una marca de 22'25"94.
Tot seguit hi van participar tres atletes més: l'Alba Mena era 2a al llançament de disc amb una marca personal de 21.34 metres; mentre que Judith Codorniu i la Carolina Molina quedaven en la 1a i la 2a posició al triple salt amb millors marques respectives de 9.19 metres i 8.87 metres. Per a la Judith Codorniu aquesta marca significava un nou rècord de Cambrils promesa. A continuació, l'Elisa Laguna es posava als blocs de sortida dels 400 metres tanques acabant en la 2a posició amb una marca personal de 1'13"16 que significava un nou rècord de Cambrils promesa. Posteriorment, María Alvarez disputava els 200 metres llisos assolint la 4a. posició amb un temps de 30"17. Per acabar, Carolina Molina, Judith Codorniu, María Alvarez i l'Elisa Laguna prenien part al relleu 4 x 400 metres, on van acabar en la segona posició batent el rècord de Cambrils promesa i absolut amb un temps de 4'39"54.

La segona jornada es disputarà aquest proper diumenge 21 d'abril a l'estadi d'atletisme de Camp Clar en horari de matí a partir de les 10 hores.