Victòria del FC Cambrils, empat del Cambrils United i derrotes del Marina i el Vilafortuny

El jugador del FC Cambrils, Samu, disputa la pilota davant de dos jugadors del Camp Clar

Segona Catalana

FC Cambrils 4 – Camp Clar 1

El FC Cambrils va aconseguir una còmoda victòria contra el Camp Clar per 4 gols a 1. A priori, l’equip cambrilenc esperava un partit complicat, ja que el Camp Clar s’està jugant la permanència a la categoria, però el que es va trobar finalment, va ser un partit tranquil que, de seguida, es va decantar per a l’equip local. Al minut 13 arribava el primer dels de Cambrils, efectuat per Daniel Maireles. En qüestió de 10 minuts, el Camp Clar va encaixar 2 gols més, un al minut 19 de José Roldan i un al 25 de Yeray Moreno, i amb aquest marcador de 3-0 es va arribar al descans. A la segona part va continuar la superioritat del FC Cambrils, però als 10 minuts, al minut 55, el Camp Clar va encetar el marcador i es va mostrar més actiu. Tot i això, l’esforç no va tenir premi i a falta de 5 minuts pel final, i amb superioritat numèrica des del minut 80, l’equip cambrilenc va fer el quart i últim gol deixant el 4-1 definitiu. La tranquil·litat de l’enfrontament es va veure alterada als minuts finals quan l’àrbitre va expulsar, de manera molt rigorosa, a l’entrenador local i al seu delegat per protestar una decisió arbitral i, també a un segon jugador visitant per protestar una posterior jugada.
La setmana que ve el FC Cambrils s’enfrontarà al Tortosa al seu domicili.

Tercera Catalana

Alhambra Reus 1 - Cambrils United 1

El Cambrils United va aconseguir  a l’últim moment, arrancar 1 punt a l'Alhambra. L’equip cambrilenc, que no va tenir molt bona primera part, es va veure superat per l’equip local i de seguida, al minut 9, es va trobar per darrere en el marcador. L’Alhambra va seguir atacant, però no va materialitzar cap altre gol. Finalment, es va arribar al descans amb el resultat 1-0. A la segona part, el Cambrils United va reaccionar i va començar a crear perill. Tot i això, no aconseguia superar les línies defensives de l’Alhambra, que havia decidit tancar-se i defensar el resultat. La segona part va ser de l’equip cambrilenc i, finalment, al minut 85, Franc Bas va aconseguir batre la porteria local i va permetre al Cambrils United sumar un punt.
La setmana que ve, el conjunt cambrilenc rebrà a casa a l’Alcover.

Unió Astorga 2 – Marina 1

El Marina va perdre contra la Unió Astorga, al final del partit i amb dos jugadors menys, un partit que es va decidir a la segona part. A la primera part no hi va haver cap gol i no va ser fins a la segona, quan els dos equips van crear perill i aconseguir batre les porteries rivals. Al minut 52, l’equip local es va avançar al marcador, però 4 minuts després, el Marina igualava el marcador amb un gol de Carles Fontgivell. Al minut 58, els de Cambrils es van quedar amb un jugador menys per l’expulsió d'Hugo Perez. Tot i això, el conjunt cambrilenc no va perdre el rumb del partit i es va mantenir en la lluita. Finalment, al minut 87, va arribar el segon gol de l’Astorga que va decidir el partit. Al mateix minut, un segon jugador del Marina va ser expulsat, deixant a l’equip amb dos jugadors menys. El resultat final va ser de 2 gols a 1.
La setmana que ve, el Marina rebrà a casa a l'Alhambra.

Quarta Catalana

Salauris FC 11 - Vilafortuny 0

Derrota del Vilafortuny a casa del Salauris, en un partit on els cambrilencs van jugar amb quatre futbolistes juvenils perquè tenien quatre jugadors de l'equip expulsats de l'anterior partit. El Vilafortuny va començar la primera part aguantant la pressió del Salauris. El primer gol dels locals va arribar al minut 8, el segon al minut 28 i el tercer al minut 40. Amb el resultat provisional de 3-0 s'anava al descans. A la segona part, els cambrilencs van sortir derrotats i sense opcions de crear joc. El quart gol dels locals va arribar al minut 47, el cinquè al minut 53, el sisè al minut 57, el setè al minut 62, el vuitè al minut 65, el novè al minut 78, el desè al minut 83 i l'onzè al minut 86.

La propera setmana el Vilafortuny jugarà contra el Riudecols, el desè classificat. En aquests moments, els cambrilencs ocupen la novena posició.

Imatge del partit que va enfrontar el CB Cambrils contra el CEB Pallejà, el passat divendres al vespre

CB Cambrils 80 - CEB Pallejà 67

L’equip va disputar, divendres al vespre, un partit a casa davant del Pallejà. Aquest enfrontament, que estava ajornat de la setmana anterior, va saldar-se amb victòria local de tretze punts per 80 a 67. El partit va ser molt intens i molt físic. En els primers minuts de joc, el Cambrils va assolir un avantatge mentre que el Pallejà no va poder anotar cap cistella fins al minut 6. A partir d’aquí, intercanvi de cistelles d’uns i altres, però amb domini local. En el segon quart, l’avantatge dels locals va augmentar fins als 13 punts, però els visitants van reaccionar i van escurçar distàncies. No obstant això, es va arribar al descans amb un resultat parcial de 45 a 31. En la represa, el Cambrils es va mostrar molt encertat en atac, ja que va aconseguir una renda de 22 punts que va ser reduïda per l’equip contrari, deixant el marcador en 63 a 49 al final del tercer període. En el darrer quart, es van mantenir les diferències i el Cambrils va saber administrar la seva renda, mai per sota dels 10 punts. Finalment, els locals van endur-se la victòria.

CB Salou 73 - CB Cambrils 69

En el partit disputat diumenge a la pista del Salou, els cambrilencs ja no va mostrar-se tan encertats i van caure derrotats. De fet, l’equip salouenc es va mostrar molt encertat des de la línia de triple i, al final del primer quart ja manava en el marcador per un clar 31 a 17. En la represa, les diferències es van mantenir fins que va arribar la reacció del Cambrils que van escurçar la distància en el marcador i fins i tot van capgirar el marcador, posant-lo en un ajustat 41 a 42. Al descans, es va arribar amb un igualadíssim 43 a 42. En el tercer quart, els locals van agafar un petit avantatge en el marcador, però el Cambrils va tornar a emptar i fins i tot, va posar-se tres punts amunt al final d’aquest període. L’últim quart va ser de màxima igualtat, amb alternances d’uns i altres en el marcador i cistelles d’ambdós equips. A les acaballes del partit, amb el marcador molt ajustat, un dels àrbitres va xiular una falta antiesportiva en contra del Cambrils, força dubtosa, que els locals van transformar i van deixar el definitiu 73 a 69.
El proper dissabte, 20 d'abril, el CB Cambrils rebrà la visita del CB Gavà.

A2 Interterritorial
AB Vendrell 39 - CB Cambrils 81 (infantil masculí)

Còmoda victòria dels cambrilencs a la pista del Vendrell que manté l'equip del CB Cambrils als llocs capdavanters de la classificació. La propera setmana, el Cambrils rebrà la visita del CENG d'Artesa de Segre.

Hoquei

CE Vendrell 2 Cambrils CH 7

El partit de diumenge es va desenvolupar més fàcil del que es preveia. Els minuts inicials van oferir un Cambrils molt concentrat, amb un gol molt ràpid –als quatre minuts de joc–, obra de Marcos que va desviar un xut d’Arcos. Després d’aquest gol, es va seguir amb la mateixa línea, amb molt control de joc per part del Cambrils tant a nivell ofensiu com defensiu sense donar opcions al Vendrell. Quan faltaven 10 minuts per acabar la primera part va arribar el 0 a 2, a càrrec de  Jordi Mirado. A partir d’aquí, el Cambrils va començar a moure la banqueta fent canvis de jugadors per donar intensitat al partit, però va ser tot el contrari. El Vendrell va marcar amb un xut des de molta distància per la falta d’intensitat defensiva dels cambrilencs i quatre minuts més tard, errada molt greu de l’últim jugador del Cambrils que va donar l’empat al Vendrell arribant al descans.
Al començament de la segona part, el Cambrils va sortir amb els mateixos jugadors que al principi i va tornar a agafar el control del partit. De forma gairebé consecutiva van arribar els gols: el 2 a 3 obra de Jordi Mirado, el 2 a 4 i el 2 a 5 d’Oriol –un d’aquests de penal–, el 2 a 6 d’Arcos i el setè i darrer a càrrec de Mena. A destacar que el Cambrils va defensar una vegada amb inferioritat numèrica per l’expulsió d’Arcos. Durant la segona part, el Vendrell no va poder fer res contra el joc desplegat pel Cambrils. En resum, una bona victòria amb la que es retallen tres punts respecte el segon classificat, el Masquefa.
El proper partit de l'equip serà dissabte vinent a casa contra el Calafell CP.

Handbol

HC Manyanet 33 - CH Cambrils 31

CH Cambrils CH 27 - Sant Llorenç - Sant Feliu de Llobregat 22

Un moment del partit entre el Cambrils i el Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat, dissabte a la tarda

La Pobla de Montornès 6 - CFS Mediterrani 9

El Mediterrani es va retrobar amb la victòria a casa de l'últim classificat, la Pobla de Montornès, per un resultat de 6-9, en un partit on els cambrilencs el van deixar sentenciat a la mitja part, però que van desaparèixer en el segon temps. El partit no va començar gaire bé pel Mediterrani ja que, als dos minuts de partit ja perdia per 2-0, sobretot per la falta de concentració. A poc a poc però, el conjunt cambrilenc va entonar-se i en menys de tres minuts va capgirar el resultat. Lluny de baixar el ritme, el Mediterrani va seguir dominant amb serietat i contundència i fruit d'aquest domini van anar caient els gols a favor del conjunt cambrilenc, demostrant la gran diferència entre els dos equips. Durant aquest període es van veure els millors minuts de joc del Mediterrani que, gràcies a un joc directe i de bones combinacions va deixar el marcador en un contundent 2-8, deixant pràcticament sentenciat el partit. Només una jugada de mala sort, on Giro intentant tallar un contraatac va marcar en pròpia porta, va permetre reduir distàncies en el marcador a l'equip local. Amb el resultat de 3-8 a favor del Mediterrani es va arribar al descans.
La segona part va ser per a oblidar ja que, en el minut 2 de la segona part, el Mediterrani va fer el novè gol i a partir d'aquest instant va desaparèixer del partit, mostrant de nou falta de concentració quan té el marcador a favor. El equip local va agafar el domini del partit i a base de coratge i ganes de maquillar el resultat i aprofitant el desconcert general i la apatia del conjunt cambrilenc, va reduir la diferència en el macador fins a deixar-lo en el definitiu 6-9. Els golejadors cambrilencs van ser: Fran amb 5 gols, Héctor amb 3 gols i Gerard amb un gol.

Tennis taula

Promoció
Perruqueria CrisArt Cambrils "A" 3 - Nàstic "A" 2
Victòria dels cambrilencs que van oferir un bon joc i que es mantenen en la quarta posició de la classificació. Els jugadors locals Pablo Alday, Andreu Mestre i Raúl Draga es mantenen entre els deu millors palistes de la lliga.

Resultats de la cinquena jornada de la lliga escola local:

Aquesta cinquena jornada va comptar amb la participació de 26 jugadors i jugadores, que van ser acompanyats pels seus pares i mares. Després de la competició, els resultats de les escoles van ser els següents: