L'equip del CN Cambrils aconsegueix el bronze en el Campionat de Catalunya d'Optimist per equips

Equips del CN, aquest passat cap de setmana a Coma-ruga i a l'Ampolla
Els regatistes del G2 d'Optimist del Club Nàutic Cambrils es van desplaçar aquest passat cap de setmana a l’Ampolla, on va tenir lloc la celebració del Campionat de Catalunya per equips del Grup2. Els cambrilencs van demostrar una gran experiència i van aconseguir pujar al podi en tercera posició.

El campionat va començar amb la celebració de les rondes preliminars “Round Robin”, on els equips participants van competir tots contra tots. Després d’aquesta primera etapa van quedar decidits els equips que participarien a les semifinals, final i final de consolació (per al 3r i 4t lloc). L’equip del CN Cambrils va fer un gran paper i va passar a les semifinals en 4a posició per darrera de CN el Masnou (1r), CN Arenys de Mar (2n) i CM Altafulla (3r).

El pas a les semi-finals es va complicar en perdre els tres primers encontres contra els millors equips de les rondes preliminars (Masnou, Arenys i Altafulla), fet que va obligar als cambrilencs a guanyar contra la resta d'equips participants per no caure eliminats.Tot i forçar el desempat a les semifinals contra el Masnou, finalment, l’equip del CNCB va disputar la final de consolació contra l’equip del CN Arenys de Mar, aconseguint vèncer per 2 a 0.

L'equip que va representar al CN va estar format per Víctor Salvadó (tècnic), Yannick Jimenez, Alvaro Garcia, Marina Fargas, Laia Vallverdú i Alicia Fas.

Regata d’ascens a Coma-Ruga

El CN Coma-Ruga va acollir, aquest mateix cap de setmana (6 i 7 d’abril), la segona regata d’ascens del Grup 3 al Grup 2 en classe Optimist. La jornada de dissabte va estar marcada pel fort vent de fins a 15 nusos d’intensitat. Degut a les males condicions meteorològiques es va poder realitzar tan sols una prova i la resta es van posposar pel dia següent. Després d’aquesta primera prova, el cambrilenc Philip Pita es proclamava campió provisional de la classificació general.

Diumenge es van celebrar un total de 4 proves marcades per l’augment d’intensitat del vent que va finalitzar arribant als 15 nusos en les dues últimes proves. Tot i això, l'equip del CN Cambrils va navegar de forma excepcional, demostrant una gran polivalència adaptant-se a les diferents condicions ambientals.  Tots els regatistes cambrilencs van aconseguir bones posicions en la classificació general de G3: Philip Pita, 2n; Miguel Cairo, 3r; Julio Harvengt, 5è; Damià Sarrà, 6è; Keylor Miranda, 8`3; Carla Vallverdú, 14ª i Pau Gonzalez, 21è.

També van participar en aquesta regata a Coma-Ruga membres de l’equip de regates del G1 del CNCB que també van aconseguir uns grans resultats: Marcelo Cairo, 1r; Rupert Harvengt, 2n; Arnau Guillemat, 4t i Aleix Nogués, 6è.