Esports

Set Cambrils, el nou complex esportiu de Cambrils Badia, s'obrirà el proper mes de maig

Per Cristina Sierra

Aspecte de les obres de nou complex esportiu de Cambrils Badia, aquest matí

Set Cambrils, el nou complex esportiu de Cambrils Badia, s'obrirà el proper mes de maig. Segons ha apuntat el responsable de l'empresa Set Cambrils SL –Toni Cavall閠 a Revista Cambrils Diari Digital, "en un principi l'entrega de l'obra es farà el 30 d'abril i després condicionarem les instal·lacions per a poder obrir". Cavallé ha explicat que en aquesta primera fase del projecte s'han construït cinc pistes de pàdel –una més del què estava contemplat inicialment–, l'edifici amb vestidors, una cafeteria, una terrassa, un parc infantil, un pàrquing i l'enjardinament i condicionament de l'entorn.

Cal recordar que el dia de la presentació del projecte es va apuntar que les obres d'aquesta primera fase començarien el passat mes d'octubre i el nou complex esportiu estaria enllestit per Setmana Santa però una sèrie de problemes amb el finançament va provocar que les obres comencessin gairebé tres mesos més tard. "Vam decidir tirar endavant les obres amb altres recursos", ha afirmat Cavallé. El responsable de l'empresa Set Cambrils SL ha manifestat que, "les obres estan seguint el seu procés. Aquest mes de maig ja funcionarà tot. La idea és que quan tinguem el permís de l'Ajuntament obrirem el complex i farem la inauguració".

La piscina s'executarà durant el primer trimestre de 2014

Cavallé ha explicat que la segona part del projecte es farà durant el primer trimestre de 2014. "Tenim el compromís amb l'Ajuntament d'executar la piscina durant aquest trimestre. Això suposa un retard de cinc mesos però construir ara la piscina portava problemes i preferim fer-ho amb temps. Vam proposar aquest canvi a l'Ajuntament i els hi va semblar bé", ha afirmat. En aquesta segona fase es construirà la piscina exterior de 72 metres quadrats de superfície i dues pistes més de pàdel, una de les quals tindrà grades per a realitzar competicions oficials.

El projecte del complex esportiu s'enllestirà amb la construcció d'una segona planta de l'edifici principal que es destinarà a la pràctica de fitness i una sala de musculació. Cal recordar que la concessió de la zona esportiva té una durada de 35 anys i la inversió total del projecte serà de 700.000 euros.

Comenta aquest article