Esports

Cambrils acollirà, el proper mes de juny, la primera edició de La Croissière Iberique, una regata de velers francesos

Per Redacció

Imatge de la visita del president de les Estacions Nàutiques de França, a finals de la setmana passada

A finals de la setmana passada, el president de les Estacions Nàutiques de França de la Mediterrània, Gerard Marty, va visitar l’Estació Nàutica Costa Daurada. Concretament va passar per les poblacions de Cambrils i de Salou, i va reunir-se amb representants del municipi de l’Ametlla de Mar. 
 
La visita de Gerard Marty tenia com a finalitat perfilar alguns detalls de la primera edició de “La Croissière Iberique”, una regata que arribarà a la Costa Daurada –gestionat per l’Estació Nàutica–, en la qual hi participaran un total de 20 velers de bandera francesa i que recorrerà el litoral de França, Catalunya, les Illes Balears i Sardenya. Aquest esdeveniment arribarà a Cambrils el dia 21 de juny i els participants romandran a la Costa Daurada fins el dia 25 del mateix mes. Durant aquesta estada, els tripulants de les embarcacions inscrites podran conèixer el golf de Sant Jordi com un espai amb unes característiques excel·lents per a practicar la navegació a vela. 



Aquesta acció, que va començar a gestar-se el passat mes d’octubre, té com a objectiu donar a conèixer l’àmbit d’influència de l’Estació Nàutica Costa Daurada, com a destinació de turisme per a embarcacions a vela i motor. Actualment, l’Estació Nàutica Costa Daurada disposa de sis ports preparats per acollir aquests tipus d’embarcacions, concretament  els clubs nàutics de Salou, Cambrils, l’Hospitalet de l’Infant i l’Ametlla de Mar, així com Port Calafat i Marina Sant Jordi, a l’Ametlla de Mar.

Comenta aquest article