Esports

Més de 5.000 esportistes van passar per Cambrils durant la Setmana Santa

Per Redacció

Partit del torneig Costa Daurada Cup, disputat entre un equip dels Estats Units i un de Kenya a les instal·lacions esportives municipals

Al llarg d'aquests dies de Setmana Santa, Cambrils ha estat la seu de nombroses competicions esportives i tornejos de caràcter internacional. A banda de la disputa de la desena edició del Torneig TGN Bàsquet i la segona edició del D.O. World Dancesport, Cambrils també ha acollit aquests darrers dies, el torneig de futbol Costa Daurada Cup, organitzat per l'empresa Valencia Sport. Aquest esdeveniment ha comptat amb la participació d'un miler de jugadors i uns 200 acompanyants que han ocupat a ple rendiment els camps municipals de futbol, entre els dies 29 i 31 de març.

Aquests dies 3 i 4 d'abril, un grup d'anglesos també faran ús dels tres camps de futbol i dels dos pavellons del Palau Municipal d'Esports. Així mateix, aquesta setmana, l’empresa guipuscoana GureSport organitza un stage de futbolistes finlandesos que durant cinc dies entrenaran als camps de futbol i també s’allotjaran a Cambrils. Des del consistori cambrilenc han valorat molt positivament l'acollida d'aquests esdeveniments esportius que serveixen per estrenar oficialment la nova certificació de Turisme Esportiu.

Augmenta l’ús de la pista d’atletisme i de la piscina municipal

Per altra banda, seguint amb la línia de promoció esportiva, enguany la pista d’atletisme municipal acollirà el Campionat territorial de Proves Combinades, un stage de la federació d’atletisme de Donosti que aplegarà més de 110 atletes, així com una quarantena d'atletes francesos i d’altres països que faran entrenaments de tecnificació a Cambrils. Per últim, la piscina municipal també acollirà un stage del Club de Natación de Vitoria, que durant cinc dies entrenaran al municipi.

Comenta aquest article