Cultura

Arriba una nova edició del programa Dies de Llibres a Cambrils que tindrà lloc del 2 al 26 d'abril

Per Redacció

Imatge de la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil a la Biblioteca, l'any passat

Des d'avui 2 d'abril i fins el proper 26 d'abril, l'àrea de Cultura de l'Ajuntament organitza una nova edició del programa Dies de Llibres a Cambrils que, enguany, arriba a la seva desena edició. El programa d'activitats s'encetarà aquesta mateixa tarda a la Biblioteca Municipal, amb la lectura d’un manifest amb motiu del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil i una sessió de contes del cicle "Qui vol un conte... de princeses?" a càrrec de Rosana Andreu.

Durant aquests dies, també tindran lloc sis presentacions de llibres, que es repartiran entre la Biblioteca Municipal i el Centre Cultural. Alguns dels títols previstos són "KM 11, Relats d'abans de la independència", "Africa, Africa mía", "Les torres del cel", "El romanço d'Anna Tirant", entre d'altres. A més de les presentacions, el programa inclourà activitats com l’hora del conte, una obra de teatre, contes en anglès, l’espectacle al carrer del Carrocontes, entre d'altres i, el dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi i Dia del Llibre, hi haurà les tradicionals parades de llibres i flors al port.

Per altra banda també s'organitzarà la Setmana d'intercanvis de llibres a l'Ateneu Juvenil i, el dia 26 d'abril se celebrarà el 5è Banquet Literari a l’Hotelet-Restaurant El Retiro, organitzat per l’Associació Cultural de Vilafortuny. El programa d'activitats complet es pot descarregar a www.cambrils.cat/cultura (Dies de Llibres) i al Facebook Cambrils Cultura.

Comenta aquest article