Esports

L'infantil masculí del CB Cambrils, guanyador del torneig TGN Bàsquet

Per Lluís Rovira i Barenys

Esclat d'eufòria entre els jugadors cambrilencs, ahir, un cop finalitzat el partit de la final davant el CB Vic

L'equip infantil masculí del CB Cambrils s'ha proclamat campió de la seva categoria en el torneig TGN Bàsquet que s'ha celebrat a Cambrils, aquests darrers cinc dies. És la primera vegada que un equip del club cambrilenc guanya una de les categories d'aquest torneig que, enguany, ha arribat a la 10a edició.
Els cambrilencs han fet un torneig impecable i han guanyat tots els partits que han disputat. Dins la primera fase del torneig, el CB Cambrils va derrotar als altres quatre equips que tenia al seu grup:  TGN A, Arenys Bàsquet, la Salle Girona i ADT Torreforta. Amb quatre victòries el CB Cambrils va quedar primer de grup i el passat dimarts a la tarda va disputar la semifinal contra el segon de l'altre grup, el CB Parets. Els cambrilencs van fer un partidàs i es van desfer del Parets pel resultat de 79 a 50.

Final d'infart i victòria dels cambrilencs per dos punts de diferència

Ahir al matí, en una final d'infart i amb un pavelló ple de gom a gom, el CB Cambrils es va imposar al CB Vic pel resultat de 48 a 46. El partit va tenir dues cares ben diferents i els nervis i la tensió de la final van passar factura als dos equips. El CB Cambrils va ser clarament superior a la primera meitat del partit i es va arribar a la mitja part amb el resultat de 34 a 17, una diferència en el marcador que podia fer pensar en què el més important ja estava fet. Però res més lluny de la realitat, a la represa el Vic va sortir amb més convenciment que els cambrilencs i, poc a poc, van anar remuntant el marcador en una fase del partit en què, a més, els jugadors cambrilencs s'anaven carregant de faltes personals. El CB Vic va arribar a posar-se un punt amunt en el marcador a falta de dos minuts pel final del partit en un moment en què el CB Cambrils ja tenia tres jugadors expulsats. El darrer minut va ser d'infart i l'encert en els darrers tirs lliures de Guillem Àlvarez van donar els punts decisius als cambrilencs que van rebre la botzina de final del partit amb un esclat d'eufòria.

El cambrilenc Jordi Rovira, millor jugador infantil masculí del torneig

Després de la final de la categoria infantil masculí es va procedir a l'entrega de trofeus a tots els equips participants. El jugador cambrilenc Jordi Rovira va rebre el premi al millor jugador infantil masculí del torneig, el MVP. Els altres guanyadors van ser Raquel Ferrer, del CB Lleida A, com a MVP infantil femení; Rubén Llanos, del Sagrat Cor, com a MVP aleví masculí i Núria Ramírez, del CE Sant Nicolau, com a MVP aleví femení.
En les altres categories, el CB Lleida es va proclamar campió en aleví femení i en infantil femení. Pel que fa a la categoria aleví masculí, el campió va ser el CE Sant Nicolau, de Sabadell.
Els altres dos equips del CB Cambrils que van participar al torneig van ser l'aleví femení, que va quedar en sisena posició, i l'infantil femení, que va quedar classificat en el novè lloc.

Comenta aquest article