Esports

Els patinadors del CP Cambrils obtenen setze podis als Jocs Escolars de patinatge artístic

Per Redacció

Patinadores del CP Cambrils que van participar a la tercera fase dels Jocs Escolars, el dissabte al matí, juntament amb el vicepresident del CP Cambrils –Rafa Hurtado– i l'entrenadora Judit Vicente

El passat dissabte 23 de març, es va disputar a Reus, la tercera fase dels Jocs Escolars de patinatge artístic, on hi van participar 22 patinadors del CP Cambrils. En aquesta tercera fase es van donar les classificacions finals d'aquests jocs escolars que resulten de les dues millors puntuacions de les tres fases. Es van donar els trofeus, així com les classificacions per a la fase territorial que es disputaran al Vendrell el proper 27 d'abril.

Els patinadors i patinadores cambrilencs van obtenir uns excel·lents resultats, amb un total de setze  podis. Les classificacions finals d’aquests Jocs Escolars pels patinadors del CP Cambrils van ser les següents: en la categoria mini, la patinadora Xènia Gallés va quedar en 2a posició; en la categoria prebenjamí C Estivaliz Casanellas va obtenir la 1a posició, Carla Bargalló la 2a i Daniela Vallvé la 3a i Xènia Fortuny la 8a. En la categoria prebenjamí B, Laia Torres va quedar en 4a posició final i Paula Martínez en la 6a posició. En la categoria benjamí A; Vània Hurtado va obtenir la 1a posició, Blanca Pérez la 2a, Carla Bazagoitia la 3a, Andrea Hernández la 7a, i Teodora Busdugan la 10a. En la categoria aleví C; Júlia Santos va quedar classificada en 1a posició i Laia Bargalló en la 2a. En la categoria aleví A; Paloma López va quedar en 1a posició; en la categoria infantil C; Lucía Fernández va quedar 1a classificada; en la categoria infantil B; Nerea Caja va quedar en 2a posició, Sara Montull en 3a, i Anca Lavinia en 4a. En la categoria infantil A; Coia Moreno va quedar en 1a posició, Josep Franqueza en la 2a i Cristina Lahera en la 3a.

Uns resultats excel·lents, ja que, en gairebé totes les categories els patinadors cambrilencs van pujar al podi dels grups d’iniciació i debutants del CP Cambrils.

Patinadores del CP Cambrils que van participar en la tercera fase dels Jocs Escolars, el dissabte a la tarda, amb l'entrenadora Judit Vicente

Comenta aquest article