Societat

La pluja obliga a suspendre el trasllat en processó del tabernacle de Jesús Natzarè

Per Redacció



Tabernacle amb la imatge de Jesús Natzarè davant la parròquia de Santa Maria, en la processó de l'any passat
El trasllat en processó de la imatge de Jesús Natzarè, des de la parròquia de Sant Pere a la de Santa Maria, es va haver de suspendre, ahir al vespre, a causa de la pluja que va anar caient des de mitja tarda. Aquest acte va quedar ajornat per avui, a les 9 del vespre, sempre i quan el temps ho permeti.

La participació en aquest acte ha anat creixent d'any en any. Les entitats participants són els vogadors Vent d'Estrop , la Confraria de Pescadors, els Armats de la Congregació de la Puríssima Sang, la Congregació de la Puríssima Sang, l'Associació d'Antics Alumnes la Salle acompanyada de la Banda de Tambors de l'Associació la Salle de Tarragona i la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors.
El trasllat del tabernacle amb la imatge de Jesús Natzarè, únic tabernacle de la parròquia de Sant Pere, es va incorporar al calendari d'actes de la Setmana Santa cambrilenca l'any 2005. El primer trasllat de la imatge del Natzarè s'havia fet l'any 2000 i es va deixar de fer els quatre anys següents fins que el 2005 es va recuperar.

Comenta aquest article