Esports

Força expectació en els dos primers dies del torneig TGN Bàsquet que se celebra al Palau d'Esports

Per Redacció

Imatge del partit disputat entre l'infantil del CB Cambrils i la Salle Girona

El torneig TGN es troba a la meitat de la seva disputa des que el passat dissabte al matí s'encetés aquesta 10a edició. Els partits s'han anat disputant durant tot aquest passat dissabte i ahir diumenge. Avui és el dia d'aturada en el que tots els participants estan al Port Aventura. Demà es reprèn el torneig amb els darrers partits de la primera fase, al matí, i amb el partits de la classificació, per la tarda. El dimecres al matí es disputaran les finals de les quatre categories.

Bon paper de l'infantil masculí del CB Cambrils

L'infantil masculí del CB Cambrils ha guanyat els tres partits que porta disputats fins ara. El dissabte derrotava als amfitrions, el TGN A pel resultat de 59 a 49 després d'acabar el partit amb empat i disputar-se una pròrroga de 5 minuts. El següent partit es va saldar amb victòria davant l'Arenys Bàsquet pel resultat de 43 a 40. Ahir diumenge es disputava el tercer dels partits i el CB Cambrils derrotava al la Salle Girona pel resultat de 43 a 42. Tots tres partits disputats fins ara han tingut un resultat força incert fins al xiulet final. Els cambrilencs han jugat amb força intensitat i és l'únic equip del seu grup que ha aconseguit les tres victòries. Queda un partit pendent de la fase de grups, demà al matí contra l'ADT Torreforta. Independentment del resultat que es doni, el CB Cambrils ja ha accedit a les semifinals.

Per la seva part, l'equip infantil femení ha perdut els seus dos partits de la fase de grups, el primer contra el CE Joventut, per 60 a 50, i el segon contra el CB Lleida, per 59 a 28. Ahir s'havia de jugar el primer partit per classificar-se entre el novè i onzè lloc, contra el CB Altafulla, i el CB Cambrils es va donar per guanyador ja que l'Altafulla no es va presentar.

El tercer equip cambrilenc, l'aleví infantil, va guanyar el primer partit, davant el Vilassar de Dalt A, per 44 a 29, i va perdre el segon partit davant el CB Lleida, per 53 a 3. Ahir al matí perdia el seu partit de classificació, davant el Colegio El Salvador, per 72 a 21.
L'equip infantil femení del CB Cambrils en el seu enfrontament contra el CE Joventut

Imatge del partit de l'aleví femení del CB Cambrils davant el Vilassar de Dalt

Comenta aquest article