Informació general

Tercera mort tràgica a l'estació de tren en menys de dos mesos

Per Redacció

L'atropellament va produir-se aquest passat dissabte, a primera hora de la tarda

L'estació de ferrocarrils de Cambrils va viure un nou atropellament mortal, aquest passat dissabte a primera hora de la tarda. Els fets van tenir lloc a 1/4 de 5 de la tarda, quan un tren sense aturada a l'estació de Cambrils i que anava en direcció Tortosa va atropellar una persona a la part sud de l'estació. L'atropellament es va produir just on s'acaba l'andana de l'estació i tot fa pensar que la víctima s'hagués tirat a les vies al pas del tren. Precisament una dona que acabava de travessar el pas a nivell del carrer de Barcelona explicava al mateix lloc dels fets que, abans de travessar les vies, havia mirat als dos costats i no havia vist ningú. Havia estat just després de travessar les vies i que passés el tren quan va sentir el cop.
Al lloc dels fets hi van acudir diverses dotacions de la Policia Local i dels Mossos així com els serveis mèdics. El trànsit ferroviari va quedar interromput durant bona part de la tarda del dissabte. D'altra banda, es desconeix la identitat de la víctima.

Per tercer cop en menys de dos mesos, les vies del tren a l'alçada de l'estació han estat testimonis d'una mort tràgica. Les dues morts anteriors van tenir lloc els passats 4 i 27 de febrer.

Comenta aquest article