Societat

El tast de paelles encarxofades serveix unes 660 racions, a la plaça del Pòsit, en el darrer acte de l'Encarxofa't

Per Berta Ruiz

El tast de carxofes es va fer ahir al matí a la plaça del Pòsit

Ahir diumenge al matí, a la plaça del Pòsit, va fer-se el tast de paelles encarxofades en el marc de la primera edició de l’Encarxofa’t a Cambrils. Durant dues hores, entres les 11 i les 13 hores, es van servir un total de 660 racions de diferents tipus de paelles amb carxofes cuinades pels 27 restaurants participants en aquesta iniciativa. El tast de paelles va ser molt variat i divers, ja que es van poder degustar diferents tipus d’arrossos i risottos amb pollastre, conill, bacallà, galeres, gambes, bolets, escamarlans i costelles, entre d’altres ingredients, però sempre amb la carxofa com a protagonista del plat. Des de l’organització han fet una valoració molt positiva de la resposta que va tenir l’acte d’ahir, ja que es van complir les previsions. El preu de la degustació era de 3 euros i també s’acompanyava amb una aigua o cervesa.

Menús elaborats amb carxofa per 27 restaurants

Per altra banda, ahir diumenge, es va tancar la campanya de l’Encarxofa’t, durant la qual s’han pogut degustar diferents menús elaborats pels 27 restaurants de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria adherits a la iniciativa. Els establiments participants a l'"Encarxofa't a Cambrils" han estat: Acuamar, Bec d'Or, Bresca, Can Bosch, Can Solé, Casa Gallau, Casa Macarrilla 1966, Casa Port, Casavella, Club Nàutic Cambrils, Duomo, El Pati, El Pescador, El Pósito, Fonda Montserrat, Gami, Germans Miquel's, L'Espurna, La Palmera de la Llosa, La Roca d'en Manel, Les Fonts, Miquel, Miramar, Portus, Rincón de Diego, Rovira i Xavier Macarrilla platja. Des de l’organització d’aquestes jornades s’han mostrat molt satisfets de l’acollida que ha tingut aquesta iniciativa, ja que molta gent ha reservat als restaurants per a degustar els menús elaborats amb carxofa.

Comenta aquest article