Cultura

Més de 700 persones participen en la programació de A Cambrils, Petits Luxes

Per Redacció

Actuació del Cor Gospel Cambrils al Mara's bar cultural. Fotos cedides per Gerard Colom i Sara Estalella

La tercera setmana de març de A Cambrils, Petits Luxes ha batut tots els récords en quant a afluència amb més de 700 espectadors i amb la presentació de novetats culturals cambrilenques com el nou Cor de Gospel de Cambrils. El dimecres 13 va tornar a ser el torn dels sopars màgics del Marro cafè, aquest cop amb el mag Ramon Castells, un format d’espectacle amb sopar que omple cada setmana aquest carismàtic local cambrilenc.

El dijous 14, Quin Cacau! Va acollir l’espectacle infantil Happy Happy de la pallassa Nuny, i que va omplir de somriures els més menuts en la terrassa de l’establiment, mentre els pares i mares gaudien d’una bona xocolata. A la nit, el Restaurant Vora, acompanyat per un dels duets més virtuosos, com són el saxofonista Gerard Marsal i el guitarrista acústic Georgi Olshanetsky.

Espectacle de músico-comèdia al Mara's

Divendres 15 com, com és habitual en l’agenda cultural, era el torn perquè el Siddharta spiritual cafè i el Mara’s bar cultural congreguessin el poble amb multitud d’espectadors, tant cambrilencs com de fora per veure diferents espectacles. Mentre a les 23:00h el públic podia gaudir al Siddharta de la majestuosa veu d’Angie Rogríguez i el seu trio de jazz, al Mara’s l’artista de Saragossa Juako Malavirgen divertia d’allò més als assistents amb el seu particular espectacle de musico-comèdia amb enginyosos monòlegs.

Dissabte 16 va estar replet d’actes culturals en l’agenda dels Petits Luxes. Un espectacular vermut rumbero amb Bali Cejas omplia amb més de 150 persones la terrassa del bar “El Passeig”. A la nit, Miquel Javaloy presentava el seu ultim treball “Souvenirs de Barcelone” a la botiga Mar de Música, mentre que Juako Malavirgen actuava de nou, oferint un espectacle diferent i més intimista, al Restaurant Adagio, combinant amb la original cuina del Xef Max Villiaggi. Seguidament a les 23:00 hores al Mara’s bar cultural va tenir lloc l’original discoteca en català de la mà dels DJ Woody Pistolo de Cambrils i Tomás de Reus. Finalment a les 0:00 al pub Vintage tenia lloc un gran espectacle de màgia per part del mag Chiro Godoy.

Actuació del Cor de Gospel de Cambrils

El passat diumenge al Mara’s va tenir lloc un altre plat fort dels Petits Luxes: la presentació del nou Cor de Gospel Cambrils, que va animar d’allò més les prop de 130 persones que es van apropar al local. Un cor dirigit per Laia Boixadós i acompanyat de piano, que compta ja amb més d’una quinzena de cantants entre els quals destaca una espectacular veu blanca però d’ànima negre de Sandra Gracia.

Com cada setmana, es poden consultar els actes a l'agenda de Revista Cambrils Diari Digital i al web http://acambrilspetitsluxes.blogspot.com.es i el Facebook de la iniciativa.

Comenta aquest article