Esports

La 10a edició del Torneig TGN Bàsquet Cambrils comptarà amb la participació de 44 equips

Per Cristina Sierra

Sergio Lou, Lluís Abella i Iñaki Liarte, ahir, a la presentació del Torneig TGN Bàsquet Cambrils

Un any més arriba el Torneig TGN Bàsquet Cambrils, que se celebrarà del 22 al 27 de març al Palau Municipal d’Esports. Ahir al matí, el regidor d’Esports –Lluís Abella-, el vicepresident del TGN Bàsquet –Iñaki Liarte– i el director tècnic del club tarragoní –Sergio Lou– van presentar la desena edició del torneig que comptarà amb la participació de 44 equips i prop de 500 jugadors.

El regidor d’Esports va manifestar que, “estem contents per haver aconseguit mantenir la continuïtat del torneig i més ara que tenim la destinació de Turisme Esportiu”. Abella va destacar el fet que els jugadors i els prop de 200 acompanyants estaran allotjats en hotels cambrilencs –Apartaments Olimar i hotel Port Eugeni– i va voler agrair la direcció del torneig per apostar novament per Cambrils.

Equips de França i Irlanda

Per la seva part, el vicepresident del TGN Bàsquet va agrair la col·laboració de l’Ajuntament i va explicar que, com cada any, el torneig comptarà amb la participació de 500 xiquets i xiquetes de 10 a 14 anys dels equips de les categories aleví i infantil. Liarte va apuntar que vindran 4 equips internacionals: l’equip aleví Toulouse Travel Team i tres equips irlandesos dels clubs Meteors Crest i Liffey Celtics. La resta dels equips vindran de Saragossa i de Catalunya. Cal apuntar que el CB Cambrils comptarà amb la participació de tres equips: aleví femení i infantil masculí i femení.

Tal com va apuntar el vicepresident del club tarragoní, enguany s’esperava una davallada de participació perquè en diferents comunitats autònomes han canviat la setmana de festa de les vacances de Setmana Santa. Finalment, s’ha aconseguit augmentar la participació respecte l’any passat i passar de 42 a 44 equips.

Aquest divendres arribaran els participants al torneig. La competició començarà dissabte i s’aturarà dilluns, que serà el dia que els participants i els acompanyants aniran a PortAventura. La competició es reprendrà dimarts i les finals es disputaran dimecres al matí. L’entrega de premis i l’acte de clausura es farà el mateix dimecres 27 al migdia.

Comenta aquest article