Esports

Intens cap de setmana de competició pel ciclista Alejandro Sánchez amb una nova prova de ciclisme en pista i una altra de carretera

Per Redacció

Imatge de l'Alejandro Sánchez al primer lloc del podi, aquest passat cap de setmana a Mataró

Intens cap de setmana de competició pel ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez. El passat dissabte 16 de març va tenir lloc una nova prova de la lliga de la Copa Catalana de pista a Mataró, mentre que diumenge hi va haver competició de la Copa Catalana de carretera a la localitat de Balsareny.

En la cursa de dissabte, la competició va tenir lloc al velòdrom de Mataró amb tres proves: 250 sortida aturada, final de velocitat i scratch de 25 voltes. En aquesta, Sánchez va tornar a fer una molt bona sortida aturada, baixant dels 18 segons i quedant en la primera posició. En la final de velocitat, el cambrilenc també va quedar primer, a uns metres de distància del segon classificat i, en la prova d’scratch va competir contra set corredors del mateix equip. Sánchez va haver de sortir a l’atac darrere d’un altre ciclista i, finalment va quedar segon. De la suma de les tres proves, el cambrilenc va quedar en la primera posició del podi.

Prova de carretera a Balsareny

L’endemà diumenge, a Balsareny, una setantena de corredors van participar en un circuit de 48 quilòmetres de carretera. Havia plogut i l’asfalt estava mullat. Els primers 20 quilòmetres van ser força suaus, però a continuació va arribar un port de muntanya i una baixa ràpida amb corbes perilloses. En els primers quilòmetres es van produir diferents caigudes i topades entre els corredors. A partir del cinquè quilòmetre van començar els atacs, però es van anar neutralitzant. En tot moment, el cambrilenc es va mantenir en les primeres posicions del pilot. A l’inici del port de muntanya es va produir una escapada de nou corredors, però Sánchez es va quedar en el segon pilot, que va anar perdent unitats en l’ascens. En la baixada, el cambrilenc es va llançar en una baixada força perillosa. Finalment, en l’esprint del pilot, Sánchez va entrar en segona posició, mentre que va quedar desè de la classificació general i quart de la seva categoria.

El ciclista es va mostrar molt satisfet per les dues proves del cap de setmana i per les seves bones sensacions, a banda de la bona feina realitzada per tot el seu equip.

Alejandro Sánchez, en primer terme, a la pista de Mataró

Comenta aquest article