Esports

L'escola Guillem Fortuny és reconeguda pel Pla Català de l'Esport a l'Escola

Per Redacció

Un moment de l'entrega de premis del Pla Català d'Esport a l'Escola

L’escola Guillem Fortuny ha estat un dels centres de la demarcació de Tarragona que ha rebut un doble reconeixement per la tasca realitzada dins del Pla Català de l’Esport a l’Escola. Per una banda s’ha reconegut la tasca realitzada per la de secció esportiva de l’AMPA i per l’altra, la tasca realitzada per la mestra d’Educació Física, coordinadora del Pla Català d'Esport a l'Escola (PCEE).

El Pla Català d’Esport a l’Escola (PCEE) és un pla impulsat pel Departament d’Ensenyament i la Secretaria General de l'Esport amb la finalitat de posar a l'abast de tots els alumnes de primària i de secundària la pràctica d'activitats físiques i esportives, aprofitar el gran potencial d'aquestes activitats per contribuir a la formació personal i cívica dels xiquets i joves cercant la participació per damunt de la competitivitat i potenciant la funció integradora i de cohesió social de l’esport escolar.

L’escola Guillem Fortuny forma part d’aquest Pla des del curs 2009-2010

El passat 14 de març es va realitzar una jornada informativa per a totes les escoles de la demarcació de Tarragona que formen part d’aquest Pla. En aquesta jornada es va fer un reconeixement a un total de set centres que han obtingut les millors puntuacions en el sistema d’indicadors 2011-2012 d’esport escolar dins del territori, i als seus coordinadors. Entre els centres seleccionats hi havia tres escoles públiques, tres instituts públics i una escola concertada.

L’acte va estar presidit pel director del Consell Català de l’Esport –Gerard Figueres–, la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona –Àngels González–, el subdirector general d'activitats esportives –Oriol Marcè–, i la representant territorial de la Secretaria General de l’Esport a Tarragona, Gemma Solé. Per part de l’escola hi van assistir el director de l'escola Guillem Fortuny –Francesc Xavier Alegria–, la coordinadora del PCEE –Patricia Florenza– i Eva de Pablo i Pere Valencia com a representants de la secció esportiva de l'AMPA, acompanyats de la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Cambrils, Carmen Quintana.

Comenta aquest article