Cultura

El primer disc del grup cambrilenc Papagayo, Origen, es podrà descarregar avui a partir de la una del migdia

Per Lluís Rovira i Barenys

Foto promocional dels Papagayo

Les cançons del nou disc del grup cambrilenc Papagayo es podran descarregar, avui a partir de la 1 del migdia, a l'adreça www.papagayo.tk. La major part dels 10 temes que composen aquest primer CD dels Papagayo, que porta per nom Origen, són de nova creació i han estat gravats a l'estudi Kasba de Barcelona. Amb el nou CD ja enllestit, els Papagayo iniciaran la seva gira, que porta per nom Origen 2013, el proper 6 d'abril a Tarragona. La gira, que a hores d'ara s'està acabant d'ultimar, s'espera que porti els Papagayo a escenaris tant de Catalunya com de fora. Dins d'aquesta gira, els Papagayo també tenen la intenció d'actuar a Cambrils, cap a finals d'estiu. Per temes de contractació, els Papagayo han fitxat per l'empresa lleidatana Edevents

Estils variats

Els 10 temes del CD són d'estils ben diferents i variats. Segons ha explicat el cantant del grup, Albert Recasens, a Revista Cambrils Diari Digital, "és un treball de grup, més professional que tot el que havíem fet fins ara. Ha estat un treball força metòdic fins arribar a enllestir el disc i ha estat essencial gravar el CD per a millorar com a grup musical". El primer tast del nou treball, però, ja es va poder fer aquest passat divendres dia en el que els Papagayo van penjar a la xarxa una de les seves noves cançons, que porta per títol La primavera desespera. El nou disc, a més, ha comptat amb la col·laboració dels Bongo Botrako, Trast, Relamido's i Möndo Loco.
Després del canvis que va patir el grup aquest any passat, el grup Papagayo està composat pels cambrilencs Albert Recasens (veu), Pau Fortuny (teclat), Ferran Capella (trompeta) i August Villamayor (bateria); els canongins Oriol Falguera (saxo) i Tuki Dols (percussió); el tarragoní Darío Barroso (guitarra); el vila-secà David Gallego (baix) i el jesusenc Sergi Alcázar (trombó).

Comenta aquest article