Victòries del FC Cambrils i el Vilafortuny, empat del Cambrils United i derrota del Marina

Intent de rematada dels jugadors de l'United dins l'àrea del Nàstic B, en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda

Segona Catalana

Jesús Catalònia 1 - FC Cambrils 2

El FC Cambrils va aconseguir els tres punts al camp del Jesús Catalònia, en un partit on els cambrilencs van haver de jugar amb 10 jugadors els darrers 20 minuts de joc. La primera part del partit va començar amb bon joc dels cambrilencs i al minut 22, Roldan va aconseguir el primer gol del Cambrils. Amb el resultat provisional de 0-1 s'anava al descans. La segona part va continuar amb la mateixa tònica que el primer temps, amb diversos intents del Cambrils per ampliar el resultat. Cap al minut 25, el Jesús Catalònia va aconseguir el gol de l'empat. Al mateix temps, l'àrbitre va expulsar l'entrenador del Cambrils Antonio Oruj de la Osa per assegurar, a la fitxa del partit, que l'entrenador va aplaudir l'àrbitre després de queixar-se per no haver xiulat una sèrie de faltes als jugadors cambrilencs abans que el Jesús Catalònia aconseguís el gol. Uns minuts més tard, l'àrbitre va expulsar Lluís Castelló per doble targeta groga, deixant al Cambrils amb 10 jugadors. Finalment, al minut 40, Roldan va marcar el gol de la victòria.

La propera setmana, el Cambrils jugarà a casa contra el Roquetenc.

">Tercera Catalana

Cambrils United 1 - Gimnàstic Tarragona B 1

Empat del Cambrils United a casa davant el Gimnàstic Tarragona B, en un partit on els nervis van ser els protagonistes. La primera part va començar amb diverses oportunitats del Cambrils per avançar-se al marcador. Cap al minut 35, el porter del Nàstic es va lesionar i va entrar el porter reserva, que va ser expulsat al minut 38 per sortir fora de l'àrea. Un dels jugadors del Gimnàstic va haver de jugar com a porter i, al minut 45, arribava el gol del Cambrils United. La segona part va començar amb un gol del Gimnàstic Tarragona, fet que va produir que els nervis tornessin a aparèixer i els cambrilencs no poguessin crear més jugades per aconseguir el gol de la victòria. Al darrer minut, l'àrbitre va expulsar un jugador del Gimnàstic per insultar a un altre jugador.

El proper partit del Cambrils United serà a casa de la Canonja, el primer classificat del grup.

Un moment del partit que va disputar el Marina contra el Falset, aquest passat dissabte

Marina 1 - Falset 2

Derrota del Marina a casa davant el Falset, en un partit on els cambrilencs van marcar el seu únic gol al minut 2 de la primera part però els jugadors es van anar apagant i van deixar de crear jugades de gol. El Falset va aprofitar la inferioritat del Marina per marcar el seu primer gol al minut 14. Amb l'empat, el Marina va intentar lluitar durant la segona part però, al minut 28, el Falset va aconseguir el segon gol.

La propera setmana, el Marina jugarà a casa del Gimnàstic Tarragona B.

Vilafortuny 3 - Alcover 1

Victòria del Vilafortuny davant l'Alcover, en un partit on els cambrilencs van jugar contra 8 jugadors durant bona part de la segona part. La primera part va començar amb un gol de Viera al minut 14. El Vilafortuny no va baixar la guàrdia i va anar creant diverses jugades de gol però al minut 34, l'Alcover va aconseguir el gol de l'empat. Al minut 40, l'àrbitre va expulsar un jugador de l'Alcover per insultar un jugador del Vilafortuny. Amb l'empat provisional s'anava al decans.
La segona part va començar amb molts nervis dels dos equips. Al minut 24, una baralla entre un jugador del Vilafortuny i dos de l'Alcover va acabar amb l'expulsió dels tres jugadors. El Vilafortuny va aprofitar l'avantatge de jugar contra 8 homes per aconseguir el segon gol al minut 30 i el tercer gol al minut 42.

El proper partit del Vilafortuny serà a casa de l'Espluga de Francolí.

Rubén Martínez amb la pilota en un moment del partit disputat el passat dissabte a la tarda entre el CB Cambrils i el Calafell

CB Cambrils 70 – CB Calafell 59

Important victòria de l’equip sènior A a casa davant del Calafell, un equip que ocupa la quarta posició del grup. Els cambrilencs es van mostrar molt efectius en atac i força encertats en defensa i, durant gairebé tot el partit van dominar el marcador. En el primer quart, hi va haver intercanvi de cistelles per part dels dos equips, dinàmica que va seguir en el segon període. De fet, els visitants van posar-se un punt per davant, però la reacció cambrilenca va arribar amb un triple. Els parcials van seguir força ajustats fins al descans, quan el marcador reflectia un 29 a 25.
En la represa, els visitants van escurçar distàncies i es van viure minuts de màxim igualtat, fins que els cambrilencs van poder assolir una renda de 13 punts, malgrat que el Calafell va tornar a retallar distàncies. Finalment, en el darrer quart va seguir el ball anotador d’uns i altres. Cap a la meitat del darrer parcial, els cambrilencs van prémer l’accelerador i van obtenir un avantatge de 12 punts que, van poder mantenir fins al final i endur-se la victòria amb certa comoditat, 70 a 59.
El proper cap de setmana, l'equip es desplaçarà a la pista del CB Nou Esplugues.

Infantil A-2 (interterritorial)

Sedis Mavisa (la Seu d'Urgell) 37 - CB Cambrils 57

Victòria cambrilenca en el desplaçament més llarg de la competició. Des del primer període els cambrilencs es van posar pel davant en el marcador però sense aconseguir distanciar-se massa. El joc va ser força travat. A més, cal lamentar la lesió del jugador cambrilenc Marc Escrivà que en una caiguda es va fracturar el canell de la mà esquerra, poc abans de la mitja part. Els cambrilencs es van imposar a totes les circumstàncies adverses i van aconseguir un triomf de mèrit.
El CB Cambrils ocupa el segon lloc de la classificació. El proper partit es disputarà després de l'aturada de la Setmana Santa i de la jornada de descans posterior que li correspon als cambrilencs i serà el 13 d'abril a la pista del AB el Vendrell.

Hoquei

Noia 8 – Cambrils CH 6

Derrota del Cambrils a la pista del Noia per 8 a 6. En el primer minut de partit, els cambrilencs es van avançar amb un gol de Robert Mena, però els locals –que van jugar amb molta intensitat– va aconseguir empatar amb un contraatac. El Cambrils no aconseguia imposar el seu joc, mentre que el Noia creava oportunitats que Joan Tasies aconseguia aturar. En el minut 6, l’àrbitre va xiular targeta blava per a Jordi que va donar l’oportunitat al Noia per avançar-se en el marcador, però el porter cambrilenc va fer una aturada. Els locals, que van tenir uns minuts amb superioritat numèrica, no ho van aprofitar. Uns minuts més tard, en el 10, l’àrbitre va treure una targeta blava a un jugador local, però Oriol no va poder marcar. Tot i això, uns segons més tard, el mateix Oriol aconseguia un golàs per l’esquerra, fent l’1 a 2. L’avantatge però, no va durar gaire i el Noia marcava el 2 a 2 enganyant al porter del Cambrils. Uns segons després, Tasies aturava de manera espectacular un penal llançat pels locals. A 9 minuts del final de la primera part, targeta blava a un jugador del Noia per una forta entrada, però Arcos no va poder marcar. Un minut més tard arribava el 3 a 2. Posteriorment, la desena falta del Cambrils va donar un nou llançament al Noia, però la pilota va estavellar-se al pal, mentre que el Cambrils tampoc va poder aprofitar un altre penal que va executar Arcos. A dos minuts del descans, el Noia marcava el 4 a 2, però 57 segons després, penal a favor del Cambrils que Oriol transforma en el 4 a 3.
Als 3 minuts de la represa, els locals tornaven a marcar, 5 a 3, però tan sols un minut després, fantàstic gol del cambrilenc Arcos que retallava distàncies, 5 a 4. A falta de 18 minuts pel final, un penal per una altra fora de l’àrea va donar l’oportunitat de marcar al Noia, que va transformar el 6 a 4. Un minut més tard, Joan Tasies rep una pilotada al coll que el deixa uns minuts adolorit, però aconsegueix continuar al partit en bones condicions. Uns minuts després, gol en pròpia porteria del Noia, 6 a 5. A partir d’aquí es van succeir uns minuts intensos del Noia, els quals van donar els seus fruits amb un nou gol, 7 a 5. Quan quedava un minut i mig, gol del Cambrils que va ser anul·lat per l’àrbitre, mentre que a 23 segons del final, Oriol feia el 7 a 6. Posteriorment, en un xut des del mig del camp amb una jugada estratègica, el Noia aconseguia el 8-6, però ja no quedava més temps per reaccionar.
Aquest proper divendres, l’equip s’enfrontarà al Sentmenat.

Handbol

HC Vallag 30 - CH Cambrils 26

CFS Mediterrani - Salou (ajornat)

Alumnes que van participar en la segona jornada de la lliga interescolar de tennis taula

Tennis taula

Ahir diumenge va disputar-se la segona jornada de competició del primer campionat de la lliga interescolar de tennis taula. En la categoria aleví es va veure un emocionant partit de gran qualitat entre Pablo Alday de l’escola Mas Clariana i Miquel Alsina del col·legi Sant Rafael de La Selva del Camp. L’alumne cambrilenc va ser qui va guanyar l’enfrontament. Per altra banda, en la categoria benjamí masculí, la classificació de la jornada va quedar de la següent manera: en primer lloc, Daniel Alday del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer; en segon lloc, Aleix Bonet del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer; en tercera posició, Pau Bonet del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer; en quart lloc, Djordje Minakovic de l’escola La Bòbila; en cinquè lloc, Adrià Pérez de l’escola La Bòbila i en sisè lloc, Aarón Martín de l’escola La Bòbila. En l’apartat benjamí femení, la classificació va quedar encapçalada per Teresa Quirce de l’escola La Bòbila; Salomé Lomiashivil de l’escola Marinada; Sy Li de l’escola Marinada i Ana Montero de l’escola Marinada.

La classificació per centres escolars és la següent:
Categoria aleví: Amb 12 punts, el col·legi Sant Rafael de La Selva del Camp i l’escola Mas Clariana de Cambrils i, amb 10 punts l’institut Antoni Ballesté de Mont-roig del Camp.
Categoria benjamí masculí: Amb 12 punts el col·legi Santa Caterina de Vinyols i els Arcs i el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils; l’escola La Bòbila que té 10 punts i l’escola Marinada que en té 8.
Categoria benjamí femení: Amb 12 punts, l’escola La Bòbila i amb 10 punts l’escola Marinada.